Değerli Hocam merhabalar,
oglum suan 3.5 yasinda, ilk dogdugu gunden itibaren kabızlık cekiyor..bebekken sadece anne sutu alirken bile 7 gunde bir buyuk tuvaletini yapiyordu
6 ay once genel cerraha goturdum birsey yok dedi..bir cocuk doktoruna goturdugumde batın filmi istedi ama ben sizin cumleleriniz aklima geldiginden cok kurcalatmak istemedim ve vazgectim..
arada bir dediginiz duphalactan kullandim cok karin agrisi yapti ve kullanmayi biraktim..simdi artik ugrasmiyorum..
aslinda bazen de kabizligi olmadigina inaniyorum, kendisi yapmiyor, cok korkuyor..kakasi geldiginde omuzlarini yukari cekerek evin icinde hizla kosmaya basliyor ve surekli o sureci geciktiriyor bu yuzden de kakasi katilasiyor..hicbirzaman ilk geldiginde yapmiyor, gunlerce geciktirebiliyor yani kisir donguye girdi..neyse alisacagiz ve gececek diye bekliyorum, doktorlarin eline vermek istemiyorum..
size esas sorum su;
gecen hafta 1 hafta icinde 2 kere istifra etti ve 2 kere de civik denecek sekilde cok acik sari kakasini yapti(hic alisik degiliz:)..kresten bir mikrop kapmistir diye cok umursamadim, bekledim gecti, normale dondu..
fakat oglumun diskilarinda dikkatimizi ceken konu cok asitli gibi geliyor..kokusu neredeyse burnumuzu yakiyor gibi ve uzun zamandir bu sekilde..icinde beklettigi icin mi olur yoksa baska bir sebebi olabilir mi?
kocaman sevgiler,saygilar..