Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım Lütfen:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYardım Lütfen:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jade05 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım Lütfen:(
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2012 Saat 19:09
Kadir bey merhabalar öncelikle,
7 aylık oğlumun iştahı gayet yerindeydi.sabah kahvaltı ,öğlen çorbası,meyvesi ve bunların yanındada anne sütünü alan bir bebekti.5 gündür kesinlikle kaşık sokamıyorum reddediyor hiç bir şey yemiyor en sevdiği şeyleri bile zorla yiyor...5 gündür sadece anne sütü alıyor.Çok şükürki emiyor yeterli olacağını biliyorum ama gelinde onu kalbime sorun hiç huzurlu değilim.Bunu sebebi ne olabilir diş çıkarma dönemindden olabilirmi?
2. sorumda bugün yerde emeklerken bir anlık dalgınlığımla küçük lastik toka yuttu :( farkettiğimde öksürüyordu ama çıkaramadım yuttu malesef.Birşey olmadı ama bir zararı olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120135
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2012 Saat 03:13
Ne kadar yedigini anlayamiyorsaniz, cikan kakasina bakin. Hala; civik, altin sarisi renkte kaka yapiyorsa, bir problem yok demektir. Bu aylarda da sadece anne sutu yeterli olabiliyor. Rekor ( hicbir ek gidasiz) ; 2sene. Disler hicbir zaman, hicbir problem yaratmazlar. Tek istisna, 20 yas disleridir. Lastik toka, mide asitinde erir, kakasinda bile bulabilmeniz supheli.
Yukarı Dön
jade05 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2012 Saat 12:48
Kakası bişey yemediği için anne sütünden sarı ama cıvık değil fazla...3 günde bir az yapıyor ...
Peki lastik eriyince bir zarar vermezmi?
Çok teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120135
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2012 Saat 19:32
Hayir vermez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.