İyi günler Kadir Hocam,
Ne yapacağımı bilemediğim bir ikilem içindeyim.İkizlerim şu an 5 yaşında.Erkek olanı çok sık hastalanan bir çocuk.8 aylıktan beri hep aynı durum.Grip semptomlarıyla başlayan durum,öksürük,balgam,kusma,solunum sıkıntısı ve biz acildeyiz:( Kızım ise 40 derece ateşi bile ilaçsız atlatabilen bir çocuk.Şu ana kadar çok şükür ne antibiyotik ne başka ilaç kullandı.Oğlumda ilaçsız atlatmayı denediğimde hep acillik olduk. Grip,öksürük,balgam söktürücü şuruplara ve antibiyotiklere direndim ama ventoline yenildim:( 2 senedir evde nebulizatörümüz var. Bu arada coldmix,ballı-limon,serum fizyolojik evden eksik olmuyor.Kızlarda (2,5 yaşında bir kızım daha var) bunlar çok şükür işe yarıyor.Oğluma ise ventolin vermezsem iş çığrından çıkıyor.Ventolinin 2. dozunda hemen toparlamaya başlıyor.Ama ben her kullandığımda kendimi suçlu hissediyorum.Bir yerlerde yanlış yapıyorum yada atladığım birşey mi var diye.bana ne önerirsiniz yada yönlendirebileceğiniz bir doktor var mı? Bir de oğlum hep ağızdan nefes alıyor.Hava biraz serinken dışarda oynarsa hemen öksürük başlıyor.Bu durumun ağızdan nefes almasıyla ilgisi var mı?Soğuk hava direkt ciğerlere gittiği için mi anında öksürük başlıyor.Burun akıntısı hiç olmuyor.Tıkalı da olmuyor ama direkt genizden akıntı başlıyor.zaten hemen serum fiz.kullanmaya başlıyorum. şimdi gene aynı durumda ve az önce kreşten aradılar ateşi çıktı,öksürürken kustu,halsiz diye:( Uzun ve karışık yazdım kusura bakmayın ama durum bu şimdiden cevabınız için teşekkürler....