Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusuyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKusuyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 551
Mesajın Direkt Linki Konu: Kusuyor.
    Gönderim Zamanı: 18 Nis 2012 Saat 13:02
Kadir bey 35 günlük bebeğimi dün dışarı çıkardım önume kanguruya koydum .ama eve döndukten sonra normalde 2 saat uyanık duramayan bebek 5 saat uyumadı ve emmesi sıkıntılıydı sankı sut olmaz da emer sut gelmeyınce aglayarak bırakırya sureklı boyle yapıyo ama sütüm bol neden yapıyo anlamadım ve dunden berıde her emdını musluk tan akar gıbı su gıbı kusuyor.kesık kesik değl.uşüttümmü bebegı ben hocam.dıger sorum dogdugundan berı agladıktan sonra kucama alınca çenesi tıtrıyor sakınleşınce duruyo.bu bi sorunmudur.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117377
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2012 Saat 18:57
Biraz "hircin" cocugunuz var, biraz cekeceksiniz. Soya cekimdir, etrafiniza bir bakinin, kesin goreceksiniz. Kangrunun veya disari cikarmanin bir zarari yoktur. 30. gunden itibaren "zor kaka yapma devresi " baslayacak. Ikinip-ikinip yapamadiginda, bir kulak cubugunu zeytin yagina batirip,  poposuna 1cm. kadar sokup uyarin. Bu devreniz 20 gun kadar surecek. Ondan sonra da 5-7 gunde bir kaka yapacak.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 551
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2012 Saat 19:11
Öncelikle teşekkür ederim evet hırçın biri var diger oglum:) ancak bunu emmede yaptıgı sıkıntılı harekinden dolayımı söyledinız yoksa çenesinin titredini ve bu neden olur diye sordugumamı cevap olarak sölediniz?kaka konusunda sölediklerinızden şımdı anlıyorum uykuda bile ıkınıp bıkınıyo kıpkırmızı oluyo demekki kaka yapmada zorlanıyor değilmi hocam.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117377
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2012 Saat 20:20
Cene titremesi, hircinligindan.Memedeki davranisi; Ya az sut geliyor, yada fazla. Eger az sut geliyorsa; Kaka sayisi azalir, kaka kivami sertlesi, hatta top-top cikar. Cok yediginden oluyor ise; altin sarisi olmasi gereken kaka "yesil' renk alir. Daha genis bilgi icin bu konu ile ilgili eski mailleri de okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Nis 2012 Saat 20:20
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.