Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Genizde bitmek bilmeyen akıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGenizde bitmek bilmeyen akıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
baharşekeri Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesajın Direkt Linki Konu: Genizde bitmek bilmeyen akıntı
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2012 Saat 23:11
Hocam kiZim suanda 4,5 aylık.dogdugundan beridir devamlı bir geniz akıntısı var.emerken cogu zaman tıkanıyor . Kustuğunda balgami da çıkıyor.bazen öyle birşey oluyor ki böyle kuvvetli bir nefes alsa bogazindaki perde yırtılacak rahatlığı gibi oluyor ama 4 aydır hic düzelmedi maalesef.nezle oldugunda su gb i akıntıdan sonra yeşil koyü akıntı olmuyor hic.direkt olarak kuruyor ve ser.fizyolejik ile burnunu temizliyorum gün ici sık sık .bu akıntı bhic bitmez mı bogazindaki perde gibi rahatsız eden ha simdi ha birazdan yutup çıkartıp rahatlığım dediğim balgam ne zaman bizim yakamızı bırakacak.hep hirilti hep hirilti.

binlerce kez sükürler olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 02:18
Bir KBB muayenesi iyi olur. Sonucu goruselim.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2012 Saat 23:44
Hocam gecen hafta kbb uzmanına götürdüm kızımı küçük olduğu icin geniz eti ile ilgili birşey diyemem dedi ama o kadar yogun ki hala akıntı.sanki sürekli hasta.gece gündüz hani biz hasta olduğumuzda geniz akıntımız olur çıkaramazsak nefes alamazmış gibi oluruz ya sürekli öyle.yani Dr bisi demedi diyemezmiş bakmadı bile.nasil gececek bu;neden kaynaklaniyordur acaba
gelmissiniz diyip kulağına baktı sol kulak kızarmış dedi kulağına oynuyor mü dedi .nitekim oynuyordu sürekli eli kulağında kepçesinin icini hep yırttı hatta.iki gün önce kulağın basına yapıştığı yerin yani kulağın arkasının yara olduğunu farkettim . İki kulagi da. Sanirim eli sürEkli o yüzden kulağında ne kullanabilirim orası icin kabuklanmis ama kabuğu alınca yine kanamış
Doğduğunda göbek fıtığı vardı sizde hafif demiştiniz görünce neyse ki 3.ayda icine girdi ancak simdi göbek deliğinde sürekli bir yara var kabuk bağlıyor orası da.mikrop mü kaçmıştık göbeği; ne kullanabilirm göbeği icinde.
Ve son olarak varlığınız ve varlığınızın verdigi tarifsiz huzur icin ne kadar tesekkur etsem azdır .iyi ki varsinİz hocam

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2012 Saat 04:05
Gunde 2-3 sefer; 10 dakika sicak su buharinda tutun, arkasindanburun deliklerinin Serum fiz. ile temizleyin. Grip gecirmis ve sonuna gelmissiniz. Gobekteki yaraya, Mersol veya benzeri bir tenturdiyot surun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2012 Saat 07:21
Hocam doğdu doğalı bu durum var sürekli.hirilti halinde ve tikali.hep seum fizyolojik kullandım.buhari da denicem.

Biokadin olur mü hocam göbek icin.

Kulak arkası yara icin ne kullanmalıyım peki yukarıda bahsetmiştim ama.

Teşekkür ederim

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2012 Saat 18:18
Her gun banyo yaptirin, kulak arkalarina; "Ultralan pomat" surun. Gunde 2x1..Bir baska KBB ye gidin ve "Koanal Atrezi" olup olmadigini sorun. Baska turlu 'zahmet edip' bakacaklari yok.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2012 Saat 23:01
Hocam tekrar merhaba dediğiniz gibi hergun banyo yaptırıyorum artık.onceden gün asiriydi.

Kulak arkasına kremi sürdüm gecti hemen iki günde tamamen iyileşti.ama hala kulaklarına oynuyor öyle bir kasıyor ki sanki koparack.uykusunda bile kasıyor .ben kulak arkası yara olduğu icin kasıyor sanmıştım ancak iyileşmesine rağmen kasıyor artık.

Önceki kontrolde kbb Dr U kulagi kızarım diye ant.vermisti almamıştım.simdi ne yapmalıyım.agrisi yok sanirim huysuzlugu yok cunku ama eli kulaktan düşmüyor .ama uyanıkken sürekli çığlık atıyor ;ağlamıyor.acaba öyle mı rahatlıyor diye aklıma geldi.bu arada kiZim 15 Aralık 2011 doğumlu 8.400 gr.

Düzenleyen baharşekeri - 18 May 2012 Saat 23:03

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2012 Saat 04:12
Gormeden bir sey diyemiyecegim, dogru-durust bir KBB gorse iyi olur.  Kiziniz; 9 aylik gibi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.