iyi günler,
4.5 yaşında kızım var. 5. hastalık geçirdi, bana da geçti. daha sonra viral enfeksiyon geçirdi. 2 aylık bebeğim var hastalık sanırım ona da geçti. cuma akşamdan beri sesi kısıldı, burnu çok tıkalı,boğazını temizlemek için arada öksürüyor, ateşi yok keyfi yerinde doktora götürmedim. götürmeli miyim? neler yapmalıyım. limonlu bal bu kadarlık bebeğe verilirmi?***
---- büyük kızımda alerjik astım var (polen alejimiz var) 3 ay geçmeyen öksürüklerimiz, bitmek bilmeyen geniz akınıtısına bağlı öksürük ve koşunca öksürük olurdu. flixotide kullanınca sürekli öksürüğümüz bitti, sadece hastalanınca ve baharda başlayan öksürüğümüz var geniz akıntısına bağlı. alerji dr'u göğsünün temiz olduğunu üst solunum yolu hassasiyeti olduğunu ve haffi astım olduğunu söyledi.(2 ayrı doktor)(hırıltı, hışıltı, nefe darlığımız yok) hiç bir zaman.. benim merak ettiğiim (sizin görüşleriniz çok önemli) alerjik astım diye birşey hiçimi yok yoksa herkese bu teşhiş konmasınamı kızıyorsunuz. bizim teşhis doğrumu teşekkürler...
astımı olanlar viks ve cold mix kullanabilirimi????
Düzenleyen durucan - 21 May 2012 Saat 13:40