Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mastit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummastit

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sen81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Konu: mastit
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2012 Saat 12:20
merhabalar hocam,
dün gece mastit belirtileriyle acile gittim.ultrasonda da mastit teşhisi koydu radyolog.kan tahlilimde crp acil bölümünde değerim 70 çıkmış.noralde bu değerin 5 olması gerekirmiş.benim değerim mastit nedeniyle mi bu kadar yükselmiştir yoksa başka bir hastalıktan mıdır?
bu değerin bu kadar yüksek olması bana başka bir hastalığı mı düşündürmeli?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119472
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2012 Saat 19:30
Breh,breh... Bir basit "Mastit" bile US ile teshis edilebiliyorsa, soylenecek soz kalmiyor. CRP nin hicbir onemi yoktur, zira "doku harabiyeti" olan en basit dis curugunde bile yukselir. Hicbir anlami(bana gore) olmayan bir test. Sadece kafa karistirmaya yarar. Artik doktorlarda; dogru durust hikaye alma, muayene yapma ve en muhimi; eskilerin 'Sans clinique" dedigi, "Hekim sezgisi" diye bir sey kalmadi. Butun doktorlar; "Trafik polisi" gibi, gelen hastalari oraya-buraya sevkedip, tahlil, US, rontgen raporuna gore teshis koyuyor. Bakalim bu isler nasil duzelecek. Kesinlikle disardan "Hoca" gelmesi lazim. Mevcut Prof. larla bu islerin duzelmesine imkan yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.