Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - korkuyorumm..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkorkuyorumm..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurdan30 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: korkuyorumm..
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2012 Saat 11:19
hocam merhaba,
7 aylık bır kızım var. bugune kadar allaha cok sukur hıc hastalanmadı. hep emzırdım halada emzırıyorum ek gıdayada basladık hersey normal gıdıyordu. sadece yaklasık 1 yadır kafasının arkasında ensesınde sol kemıgın uzerın fındık kadar bır beze gıbı bısey var.. bır doktora goturduk baktı sutmekten olabılır dedı ama ıkı hafta oldu gecmedı hıc ılac kullanmıyoruz.. ve ıkı haftadır gun asırı tuvaletını yaparken sımdı gunde  3 kere yapıyor. diş cıkaramadık da hala.. tekrar bır doktora goturmelı mıyız. çok korkuyorum cunku aılede kanser hastalıgı vardı. lutfen yardım edın
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118553
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2012 Saat 12:03
1- Olabilir, böyle tek başına ve deri altında hareket eden bezelerin bir önemi yoktur. "Sürtmekle" olmaz.
2- Biraz fazla yemeye başlayınca kaka sayısının artması normaldir. Neticede "ishal" diyebileceğimiz bir durum yok.
3- İlk dişini isterse 1 yaşından sonrada çıkarabilir, hiç önemi yok. Bu durum çocuğa bir sıkıntı da vermez.
4- Herkezin ailesinde bir kanserli şahıs vardır. Bu, korkmak için bir sebep değildir.
Yukarı Dön
nurdan30 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2012 Saat 14:22
teşekkur ederım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.