Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vahim iştahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumVahim iştahsızlık

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burçintoprak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 26 Tem 2012
Konum: BATMAN
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: Vahim iştahsızlık
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2012 Saat 19:52
Hocam oğlum 17 aylık 75 cm 8.6 kg.Doğum kilosu da 2.900.idi.Doğuştan iştahsız bir bebek .Eskişehirde ki doktorumuz bugüne kadar  iştahsızlık konusunda hiç bir test yapmadı.Hele diş çıkarma dönemlerinde uzun süreler ölmeyecek kadar denir ya  iki lokma ile gününü idare ediyor .Anne sütü de almadı..Bütün günümüz yedirme çabası ile geçiyor.Motor gelişimi çok güzel aynı zamanda hareketlide.Fiziksel gelişimi adına endişeleniyorum.Bu çocuğu kendi haline bırakmak doğrumu?Bahsettiğiniz bir alerji şurubu var.Bunu kullansak zararı olur mu?Test vs bir şey yaptırmaya gerek var mı?


BT
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2012 Saat 10:45
Bu iş için yapılan  testler, çok iyi getirisi olduğundan son günlerde işin iyice cılkı çıkmış duruma geldi. Görülüyorki, siz bile etkilenmişsiniz ve test yapılmayınca garipsiyorsunuz. Bu testler, eğer gerekiyorsa, asla "özel doktor muayenehanesinde" olacak işler değildir. Özel bir yüz görünümü varsa, bariz bir gelişme geriliği varsa, gövde-kol ve bacak oranları düzgün değilse, bir Üniversite ortamında, bu  testler yapılabilir. Eğer bu durumların hiçbiri yoksa,  Sipraktin, deneyebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.