Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bitmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbitmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sese Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Konu: bitmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2012 Saat 19:30
Kadir Bey merhaba

Daha önce de yazmıştım ama ne yapsak bu öksürük yakamızı bırakmıyor.4 yaşındaki oğlum nisan ayından beri öksürüyor.Bir öksürük dört ay sürer mi?Yazın geçer dedik ama bana mısın demedi.Oğlum yatarken değil ayaktayken öksürüyor,hiçbir şey yokken gıcık tarzında ama derinden gelen bir öksürük tutuyor,ballı limonu da bıraktık artık fayda yok.Denize de soktuk yine fayda yok.Bunun dışında arada bir burnu su gibi akıyor hepsi bu.Bizim oğlan sürekli virüs mü alıyor hocam nedir bu anlayamıyoruz.Yine önerilerinize ihtiyacım var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118065
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2012 Saat 10:21
Ateşi yok herhalde, olsa bahsederdiniz. 1 ölçek "Benical" şurup verip, yarın sonucu yazabilirmisiniz?
Yukarı Dön
sese Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2012 Saat 19:19
Hocam galiba benicali reçetesiz satmıyorlar eczaneye sorarız yine ama alternatif bir ilaç ismi verebilir misiniz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2012 Saat 10:37
Doğru, unutmuşum. Sıcak buhar uygulayın ve sonucu yazın.
Yukarı Dön
sese Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2012 Saat 22:28
Kadir Bey benim oğlan çok hareketli,yaramaz bir tip.Bu sıcak buharı nasıl uygulayacağız bilmiyorum,bir yerimizi yakmadan.Sıcak banyo yaptırayım desem sıcak suyu hiç sevmiyor,direk su buharını nasıl solutacağım bilmem.Çaresiz kaldım.Başka pratik bir yol var mı acaba?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2012 Saat 10:27
Çocuk uyuduğunda, yatağının yanına  koyacağınız bir tabure veya sandalye üzerine, sıcak su kabınızı koyun, üstünede; hem yatağı, hem buhar kabını içine alacak gibi bir pike veya çarşaf örtün, 10-15 dakika tutun. En garantilisi bu şekilde yapmanızdır.
Yukarı Dön
sese Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2012 Saat 23:10
Kadir bey çok meşgul ettim ama sormak istediğim birşey var.Oğlumun burnu bir gün su gibi akıyor,bir saat filan sürüyor sonra kesiliyor.Ertesi gün akmıyor,daha sonraki gün yine tekrar ediyor ve hep su gibi.Öksürüğü de sürekli değil,gün içinde gıcık gibi tutuyor o da aynı şekilde bir saat filan öksürüp kesiliyor ama derinden bir öksürük gibi..Bu durum nedir hocam?Sıcak buharı da uygulayamadık o kadar deli yatıyor ki biz bu işi beceremiycez hocam napalım?Confused
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2012 Saat 23:34
Grip geçiriyorsunuz, ortam (havalar) sıcak olduğundan böyle, tam dört-dörtlük hastalık olamıyor. Sabırlı olun, öyle veya böyle geçecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.