Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memeden kesmek,ama nasıl?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummemeden kesmek,ama nasıl?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: memeden kesmek,ama nasıl?
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 00:46
kızım 23,5 aylık ve artık kreşe başlayacağı için memeden ayırmak ve anne bağımlılığını bitirmek istiyorum,öyle ki bir ortamda bensiz durmuyor,ayırmam şart memeden,üstelik memeyle uyuor ve arkadaşın önerisi ile (ona da doktoru önermiş,tuzlu bal sür emzir demiş öyle yaptım,ilk gün emmedi,2.gün bana mısın demedi,tuzu abarttım tadı iğrençti ama gene de emdi,her uykudan önce emdi öyle uyudu, nasıl ayırayım memeden kadir bey nolur yardımcı olun çok zor durumdayım,napacağımı bilemiyorum,bir arkadaş da kalemle boyamış pis oldu demiş,ama kızımın ona kanacağını sanmıyorum dün bana anne memeyi yıkar mısın dedi çünkü.

Düzenleyen haydibebek - 09 Ağu 2012 Saat 00:49
Yukarı Dön
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 00:57
bir de kadir bey 2.bir soru da sormak istiyorum,kızım herşeyden korkuyor bebekliğinden beri ama bilinçlendikçe daha da arttı,tamam kaygılı bir anneyim çok diken üstünde büyütüyorum koruycu bir anneyim ondan olabilir ama korkularını azaltmanın yolu var mıdır?
kızım asansör seinden,kendinden daha küçük bebekler eğer ki gelip kızıma dokunursa bebeklerden,bebek ağlamasından,kaygan zeminlerden(ben dikkatli olsun diye uyardım hep,böyle oldu)geçen gün parka gittik orda çocuklardan korktu,çok sosyal ve girişken olmasına rağmen,napacağımı şaşırdım kaldım,şimdi kreşe başlayacak ama nasıl,mecburum kreşe vermeye..
elektrikli süpürgeden,hatta son dönemlerde saçma sapan şeylerden korkmaya başladı ve artık bu durum beni çok üzüyor elimden bişey gelmiyorCry

Düzenleyen haydibebek - 09 Ağu 2012 Saat 01:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 10:22
Eskiler bu durumda, çocuğu yakın bir akrabanın evine gönderirlerdi, 5-7 gün zarfında, hem çocuk unutur, hem annenin sütü kesilirdi. Yapabilirseniz bir deneyin. Yoksa, devamlı besleyerek, acıkmasını ve memeyi hatırlamasını önleyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.