Sayın Hocam bebeğim 9 aylık bu aralar farkediyorum ki , genellikle sabahları uyandığında hafif gıcık şeklinde bir öksürük var. Keyfi öksürük anlamında uzun sürmüyor ama dikkatimi çekiyor. İlerleyen saatlerde yapmıyor. Hemen su veriyorum acaba sabahları emdiği için daha sonra kaldırıyorum uyanıp kakdığı içinmi oluyor bu hafif öksürük sormak istiyorum. Hırıltı veya devam eden bir öksürme şekli yok.
Diğer bir konuda hocam ben çalıştığım için gündüzleri süt içmesini istiyorum. Ama ne yaptımsa başarılı olamadım. Devam sütlerini denedim sıvı şeklinde olanları içmedi. Kutu sütlerinden aldım sizin yazılarınızı okuyarak onuda içmiyor. Biberon değiştirdim biberon başlığı değiştirdim ne yaptımsa süt içmiyor. Ama anne sütü alıyor. Ben akşam eve gittiğimde emziriyorum gecede emiyor 2 veya 3 sefer sabahlarıda emziirp işe geliyorum. Sabah kahvaltısını sütle hazırlıyoruz. Öğlenleyin yoğurt yiyiyor. Bazen çorbalarına süt katıyorum ( süt ile yapılan çorbalara) Akşamları muhallebi yapıyorum kendim süt irmik meyve suyu karışımıyla beslenme şekli bu boyutta. Çorbalarını et suyuyla yapıp pişen eti minik minik didikleyip çorbasına ilave diyorum. Et ve et suyu karışımlı oluyor. Bebeğimi süte nasıl alıştırmalıyım tavsiyeniz nedir? Hocam sorularıma verdiğiniz yanıt için sonsuz teşekkürler saygılarımla.