Mrhb Kadir Bey
oğlum 3,5 yaşına geldi ve son birkaç haftadır davranışları o kadar değişti ki, bambaşka bir çocuk oldu.
1,5 yaşından beri yatağından odasından başka bir yerde uyumayan çocuğu odasına gönderemiyoruz, zorla uyusa bile bir ara mutlaka yanımıza geliyor, ve sabah kadar yanımızda uyuyor. Yatağına git dediğimde sen beni sevmiyorsun diye ağlamaya başlıyor.
Önceden kısa sürelerle de olsa kendi kendine oynayan bir çocuktu. Ama şimdi 1 dakika bile yanımdan ayrılmıyor. Banyonun bile kapısında bekliyor beni.
İnanılmaz hırçın, sinirli, inatçı. Asla uzlaşamıyoruz, ne evde ne dışarda normal geçen bir saniyemiz yok. Bu son birkaç hafta içinde hayatımızda önemli hiç bir değişklik olmadı, biz ona her zaman davrandığımız gibi davranıyoruz. Korktuğu, üzüldüğü büyük bir olay olmadı. Yaz tatilinden sonra tekrar bakıcıya başladı ama bu davranış değişkliği bakıcıya başladıktan da birkaç hafta sonra ortaya çıktı. Sizin dediğiniz gibi babası kızıyor, sert davranmaya çalışıyor ama nafile, onu da hiç dinlemiyor, hep bir inatlaşma halindeyiz. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı şaşırdım. Lütfen bir yol gösterin :(