Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - popo çatlağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpopo çatlağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
videnye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: popo çatlağı
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 13:57
hocam oğlum şubatta 4 yaşında olacak, yaklaşık 2 aydır tekrar eden kabızlığımız var.daha doğrusu kabız olmasada tutuyor kendini.ilk başta 2 hafta gibi süren bi kabızlığı oldu,hergün düzenli tuvalete çıkan çocuk 4-5 gün yapmadı ve çok sancılı geçti.duphalac kullandım yinede çözüm olmadı son çare lavman ve magnesie calcinee kullandım.fakat bunları yaparken hem çatlağı oluştu hemde hemoroid gibi dışarıya hafif doku çıktı.anestol kullandım acısı haiflesin diye.fakat bu olaylardan korktuğu için artık hiç tuvalete gitmek istemiyor.sürekli tutuyor ben zorla götürüyorum.yaptığında kakası yumuşak fakat sildiğimde temiz kan geliyor.kaka poposundan çıkana kadarda morarırcasına ağlıyor,numaradan bi ağlama olmadığını anlıyorum çok acı çekiyor.dediğim gibi bazen cıvık denecek tarzda bile olsa kakası kan geliyor ama sadece ilk silişte, devamında yada çamaşırında kan olmuyor.yedirdiklerime dikkat ediyorum, sürekli kayısı ve erik püreleri, kabak vs. tarzı beslemeye çalışıyorum.bu kanama ve acısı için ne yapabilirim? oturma banyosu iyi gelirmi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 23:20
Catlak nedeni ile degilde; makat icinden bir kanama oluyor. Ya sert bir kaka cizdi, veya "Polip" denilen bir olusum var. 2-3 gun; " Sokol-Likit" aksamlari 5ml. verin, kanama devam ederse, bir gosterin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.