Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımm (kusma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımm (kusma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımm (kusma)
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 17:58
merhaba hocam kızım 3 yaşında  iki gün önce  akşam 7 gibi ona soğan kızartıp vermiştim aardından bir saat sonra süt istedi bende cicibebeli bir biberon süt verdim ve bir saat sonra yattı ama sabaha kadar hep midesi ağzına geldi kusamadı boğazında balğam var gibiydi sabah olunca da iki defa  sarı köpüklü kustu acile götürdüm metpamid iğne vurdular nidazol ve bactrim şurub verdiler verdiler vermesinede bir türlü içiremiyorum icmiyor akşam gene kustu ağız dolusu  gece 4 biberon su içti sabah 12 yee kadar uyudu hala uyumakta halsiz normal şartlarda gündüz asla uyumaz sürekli uyumasını anlayamadım ne yapmalıyım sizce sebebi ne enfeksiyonmu yoksa mideyi mi bozdu kilosu18 şimdiden teşekkürler umarım anlatabilmişimdir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119025
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 22:11
Hicbir ilac vermeyin. Kusmak bir cins vucut savunmasidir. Vucut hoslanmadigi "mide muhteviyatini" kusarak, basinin caresine bakmak istiyor. Birakin kussun.  Aralarda bol su teklif edin. Uyumasina da karismayin. Birakin uyusun.
Yukarı Dön
ozlemek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 22:28
cok teşekkurler rahatladım
iyi akşamlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.