| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
|
Konu: BENİM İÇİN ACİİL Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 09:00 |
|
GÜNAYDIN KADİR BEY.3.5 YAŞINDAKİ OĞLUMUN İKİ GÜNDÜR BURUN AKINTISI VARDI.SF SIKIYORDUM.GECE HİÇ UYUMADIK.KRUP TARZI BOĞUK Bİ ÖKSÜRÜKLE GEÇİRDİK GECEYİ.ATEŞİ YOK.GECEDEN BERİ BALLI LİMONLU ILIK SU VERİYORUM.KREŞE GÖNDERMEDİM.DEVAMI NE OLUR.DR.LUK OLRMUYUZ.TAVSİYENİZ NEDİR.TEŞEKKÜRLER.SAYGILAR...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119537
|
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 18:56 |
|
Eger; havlar tarzda oksuruk varsa, yarim ampul Decort igne yapilmasi, takip edecek 2 gecenin rahat gecmesini saglar. 3 geceyi sikintili gecirirsiniz, sonra hastalik, normal bir Grip tarzinda seyreder. Antibiyotikler bir ise yaramaz, zira bu hastalik virutiktir..
|
 |
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2012 Saat 09:21 |
|
hocam nöbetten çıktım.oğlum evde,kreşe götürmemiş babası.sesi kesilmiş.öksürük kuru ve dediniz gibi havlar tarzda.nasıl bir günde bu hale gelebiliyor.anlamış değilim.sadece decort amp.mü başka bişey gerek yokmu dr.um.ben hastalarıma yapıyorum daoğluşuma nasıl yapıcamiğneyi-nasıl anlatıcam bilmiyorum.çok sağolun...
|
 |
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2012 Saat 09:31 |
ayrıca allerjik midir bu durum sevgili hocam.araştırılması lazımmıdır..çünkü heryıl böyle oluyor.geniz akıntısı-burun akıntısıyla başlayıp kusuyor.sonrada kesik krup tarzı öksürük...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2012 Saat 02:32 |
|
ASLA allerjik degildir; Viraldir. Bakteriel olanini ActHIB asisi onler. Igneyi kalcadan, yarim ampul olarak yapacaksiniz. Kalcadan yaparsaniz, cocuk sizi gormez, ne oldugunuda anlamaz Gerisi siradan Grip gibi tedavi edilecek.
|
 |
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2012 Saat 11:18 |
sağolun hocam.oğlum uykudan gözünü açmıyor.oksürüğü yumusadı.oksurdukçe balgamı yutup midesini kaldırıyor.oda kusmasını sağlıyor.napalım bazen tası yetiştiremesekde onlar iyi olsun ben evi temizlemeye razıyım.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2012 Saat 18:28 |
|
Hic merak etmeyin, gun-be gun daha iyiye giderek iyilesecek.
|
 |
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Kas 2012 Saat 21:18 |
sağolun dr.amcası.anne napıyon sen oyunmu oynuyon diyo bana yazdığımı görünce.hayır dr.amcaya seni soruyorum diyorum.hıı ben iyileştim tamammı iğne yapma diyor.grip aşısı yapmayı unutmuşum.iyileşince yapılsak olurmu hocam.burun akıntımız sarı değil daha.öksürüğü ara ara boğuk boğuk.ballı içine zencefil önerirmisiniz.ballı lımon ve sf sıkıyorum burnuna.sağlıkla kalın hoşçakalın..
|
 |