Hocam iyi akşamlar;
Toprak 30 aylık iki gündür iştahsız ve keyfisiz yeni hastalıktan çıktığı için diye üstüne çok düşmedim,
son tuvalete gittiğimzide pipi ucu kızarıktı ve acıdığını söyleyerek ağlamaya başladı, ılık duşla geçiştirdik.
burun akıntısı ve balgama bağlı kusma sonrası uyudu şimdilik ateşi yok erkeklerde iye olması zor düyordunuz bu bilgiyle ateşinin çıkmayacağı varsayımında bulunabilir miyim? daha önce ateşe bağlı havale geçirdiği için ateş konusunda tedirginiz.
Daha önceki sorularımda bahsetmiştim bu sene kreşe başladı, tuvalet sonrası temizliği ıslak mendile yapıyorlar (daha önce biz sadece su kullanıyorduk ama yeterince büyüdüğünü sorun olmayacağını düşünerek bir uyarıda bulunmadım şimdiye kadar) bir hijyen eksikliğine bağlı olabilir mi
ne yapmam gerekir?
Bir de ben cold mixi otobüse binerken ya da daha önce girmediği toplu alanlara girdiğinde yakasına damlatıyorum(hasta olmadığı zamanlar da ) acaba burun o an açıldığı için mikroplara karşı daha mı savunmasız kalıyor? sadece hastalandığında yastığına mı damlatmak daha mantıklı, yoksa mikrop kırıcı bir etkisi var mıdır?