Öncelikle cok teşekkür ediyorum Dr. Hanım soruma ertesi gun cevap vermeniz ne kadar büyük incelik, keşke sizin gibi ilgili, bilgili, yüksek donanımlı doktorlar cok olsa...
gündüzleri emzirmememi tavsiye ettiniz, yalnız oğlum emir emerken uykuya geçiyor bu bir alışkanlık haline geldi. gündüzleri öğle ve ikindi sonrası olmak üzere 2 kere uyuyor bazen 1.
geceleri de 2 kere uyanıp yine emerek uykuya geçiyor. zaten sütümde çok gelmiyor yani onu doyurduğunu sanmıyorum. gündüzleride emzirmesem bağışıklık sistemi iyice çökecek gibi geliyor. hem sütümde azalmaz mı??
dr.um antibiyotiği gerekli görürse elbette kullanırım çünkü hasta dr.na güvenmeli.
Bebeğimde bakteriyel bir enfeksiyon olup olmadığı nasıl anlaşılır? Yani bir testle falan mı? bunu dr.dan talep etmelimiyim?
Tırnaklarıyla ilgili de bir vitaminsizlik söz konusu olabilir dediniz bunu dr.a danışmalı mıyım?
Ayrıca size ulaşmak çok isterim, web sitenizi inceledim. Özgeçmişinizde Büyüme ve iştah bozuklukları merkezinde olduğunuz yazılı orası Etilerde sanırım ben Tuzlada oturuyorum. Eğer 1-2 gelişimde sorun çözülebilecekse gelirim ama tedavi süreci uzun olacaksa bu zor olur hem yol açısından hem de maddi olanaklarım buna el vermez.
Bana ne yapmamı tavsiye ederiniz?
Teşekkürler.