Teşekkür ederim,rhinfantı üç gün kullandım dün bitti bugün 6. gün ama hala burnu tıkalı başka ne yapabilrim öksüğüde şiddetlendi ballı limonlusuyu arada içirebilirsem zorla veriyorum içmediği zaman tahıllı mamalar var ya ondan katıyorum biberonla veriyorum öyle faydası olur musüt zannedip içiyor.
Doktor kaynaklı değil hocam yabancı gördüğü herkese karşı böyle çok ağlıyor alışması için o ortamda iki saat falan durmas ılazım o insanlarında ona hemen yaklaşmaması lazım doktorda da iki saat duramıycağımıza göre hemen ağlmayabaşlıyor sağlık ocağına gidincede böyle 6 aylık olana kadar başka şehirde sadece eşimle beni görerek büyüdü pek kimseyi görmedi sonra memelekete yerleştik kendi ailelerimze bile çok ağlıyordu alışması bir sene sürdü, ben pek önemsemiyordum sonuçta her bebek aynı olmuyor kimisi hemen alışır kimiis ağlar aslında ağmasıda işime geliyordu yabacı insanların kucağına almasından hoşlanmıyorum çünkü, yani bu yaşta bir bebek için gayet normal değil mi benim özel bir çaba sarfetmeme gerek var mı alışması için yoksa kendiliğinden zamanla düzelir mi?