Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kafasını titretiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKafasını titretiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zehra9852 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Konu: Kafasını titretiyor
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 22:28
Merhaba Doktor Bey,
7,5 aylık oğlum var. Yaklaşık 3 aydır bazen günde 1 bazen 3 kez kafasını sağa sola anlık olarak hızlıca titretiyor. yemek yerken pusetteyken oyun oynarken hiç farketmiyor...Hani birden ürpeririz silkeleniriz ya aynen öyle. Nette baktığımda Epilepsi belirtileri arasında geçdiğini okuyunca mahvoldum...Nörologa götürdük doktor gelişimi gayet yerinde buldu.Ancak biz o titreme anını kamereya bir türlü çekemediğimzden EEG çektirmemizi istedi. EEG yi geçen hafta çekindik ancak sonucunu almadık 10 gün sonra dediler. O titreme anı geldiğinde altını açıyorum bazen kaka yapmış oluyor bazen ıslak bazende hiçbişi yok....Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? sizce normal midir?
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 23:26
Merhabalar doktor bey cevapliycaktir sorunuzu ama ben naçizane tecrubemi pylasmak istedim
Sizinle..kendim epilepsi hastasiydim cocuklugumdan beri ama sizin cocugunuzla ilgili soyluycegim sey bununla ilgili degil benim oglumda bu hareketi cok yapardi bebekken ve cok endiselenmistim o ara kendimden dolayi..fakat deneme yanilma yontemiyle ogrendimki kesinlikle cisini yaparken yapiyormus meger o silkelenme hareketini yada gaz cikarirken irkilip titriyolar..yani arkadasim demek istedigim bence endiselenme bence eminim bebegin epilepsi falan degil siradan bi cis yada gaz cikarma sirasinda bebeklerin genel olarak yaptigi bir hareket..hocam kusuruma bakmasin sayfasinda haddim degil cevap vermek ama sadece kendi tecrubemi paylasmak istedim..emin ol epilepsi nobeti sadece oyle silkelenmeyle olmuyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119444
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2013 Saat 00:02
( LIVANELI) hakli, Epilepsi ile hic alakasi yok.. Cis-kaka-yellenme esnasinda olabilir. Zamanla kaybolur.
Yukarı Dön
Zehra9852 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2013 Saat 13:43
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...İçim rahatladı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.