|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zahide ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2013 Saat 12:24 |
http://i47.tinypic.com/10nw092.jpg
hocam iyi günler kızım 2008 doğumlu 19 kg. civarında yaklaşık bir hafta kada rönce vücudunun bazı yerlerinde (kaburga kemiklerinin üstü bacağın baldır kısmının bele yakın kısmı sırtında ve boynunda olmak üzere) kırmızı bişeyler çıktı tırnak üstü büyüklüğünde..kızartılar diyebilirim görüntüsü için. Büyükler çiçek olduğunu söylediler fakat ne kaşıntı nede ateş tarzı bi rahatsızlık yapmadı..mesela akşam oluştu sabaha kadar söndü tavuk derisinin görütüsü şeklinde kaldı pütür pütür. Birkaç gündür tekrar bikaçtane daha çıkmış aynı kızartılardan alerji kremi ve bepanten sürdüm yalnız doktora götürmedim..Ne yapmamız gerekiyor resim ekledim yalnız yüklemek biraz sorun oldu tam olarak görebilcekmisiniz bilmiyorum başka bi adres verebilirseniz orayada msj atabilirim resimleri. Çok nadir kaşındığını söylüyor başka bi rahatsızlığı da yok kızımın gayet canlı hayat dolu enerjik bi çocuk..Bilirsiniz belki büyükler demra der o tarz bi görüntüsü var..Değerli cevabınız için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım..
|
|
![]() |
|
zahide ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() |
http://i45.tinypic.com/2ecg87b.jpg
sanırım bu resim daha net
|
|
![]() |
|
![]() |
hocam benim sorumada cvp yazabilir misiniz birde bu kızartılarla birlikte dudak kenerında uçuk çıktı ne sürsek uçuk için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() |
1- Resimdeki dokuntuler; Isilik.. Ne oldu ise; bir ara asiri terlemis, bir sey gerekmez, kendiliginden gecerler.
2- Ucuk icin; Zovirax ucuk kremi veya benzerlerinden (Asiviral gibi) kullanin. Her 4 saaatte bir, mercinek kadar ucuk uzerine surun, Uykuda surmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() |
çok teşekkür ederim hocam yanıtınız için halen çıkmaya devam ediyorlar bu şekilde bikaçgün daha takip edip gerekirse yazarım size..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|