Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Popoda acı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPopoda acı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: Popoda acı...
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2013 Saat 03:56
Hocam merhabalar 39 aylık oğlum yaklaşık 1,5 senedir kakasını tuvalete hiç sorunsuzsuz ısrarsız kendi isteyerek her gün düzenli yaptığı halde yaklaşık 1 ay önce yapmak istemedi kakasını acıyor diyor ama kabızlık yok hiç olmadıda bir kaç gün tumaya başladı bezine yapmak istedi zorlamadım yaptı kabız değildi sonra ikna ettim bş kaç hediye falan derken atlattık tekrardan tuvalete yapmaya başladı taki 3 gün öncesine kadar tekrardan acıyor demeye başladı zorlayınca ağlıyor inatlaşıyoruz bakıyorum poposunda görünür pek bişey yok ne yapmalıyım sizce hocam bir sorun varmıdır doktora götürmelimiyim şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118425
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2013 Saat 06:43
Agri oldugunda; isitilmis bir havlu uzerine oturtun, agri gecer.
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 23:08
Hocam bugün sabah artık daha fazla dayanamayıp kakasını yaptı gece hiç uyuyamadı sabah kahvaltıdan sonra yaptı ağlıya ağlıya fakat şuan hala popom acıyor diyor oturamıyor devamlı evin içînde dolanıyor sıcak su sıcak havluda işe yaramıyor ne yapabilirim anestol bepanten falan sürüyorum ama nafile ne yapabilirim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 03:55
Yaptigi kaka nasildi? cokmu sertti. Birde; Aycicegi veya kabak cekirdegini kabuklari ile yedimi??
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 04:13
Hayır hocam kabuklu her hangi birşey yemedi  1-2saat önce çok mızmızlandı ve sol tarafta kalça kemiğinin üstünde ağrı olduğunu söyleyince doktora götürdüm film ve ultrason istedi bi sorun yok dedei lavman verdi eve geldik lavmanı yaptık 5-10dk sonra istemiye istemiyede olsa kakasını yaptı kakasının çok keskin bir kokusu vardı sert değildi normal bir kıvamdaydı ama balğam gibi bir takım sümüksü bişeylerde vardı hocam sizce nedendir
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 04:23
birde hocam düşündüğümde şöle birşey aklıma geliyor ben oğluma ne zaman bal versem ya kaşınıyor yada başka değişik bir durumu oluyor şöyle ki en son bal verdiğimde hat safada burun kaşıntısı azda olsa göz kapaklarında şişme gibi bir takım olaylar yaşadım acaba dışkılamasındaki promblemde bundan olabilirmi sizce tabi benimki gerçi çok emin değilim balın dokunabildiğine son olarak kaksını yapınca yaklaşık 3-5 dakka bekledim temizlemek için ama poposunu kızarmıştı bunuda belirtmek istedim teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 18:25
Tip ta olmaz diye bir sey yoktur, bir muddet bal vermeyin, bakalim olacakmi? Film ve US istemek bukadar ayaga dustu demek...
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 20:54
Hocam hala geçmedi sorunumuz acıyor diye aglıyor uykusundan kalkıp bile popom acıyor diye ağlıyor dün doktor devam ederse çocuk Gastroenterolojisi görsün araştırsın dedi ama ben götürmekte kararsızım hocam ne yapmalıyım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.