Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük ateş..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük ateş..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük ateş..
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 20:17
hocam 2 yaşındaki oğlumun 2 gündür ateşi var gece gündüzde aşırı öksürüğü var balgamlı ayrıca göğsünden hırıltıda geliyor serum fizy ve coldmix kullnıyorum  benical şuup kullanabilirmiyim veya önerebileceğiiz başka ilaç varmı hırıltısı daha çok korkutuyor göğsüne inmişolbilirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120421
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 22:43
Balgamli oksuruklerde, Benical kullanmayin, gogusune indirirsiniz. Ancak; kuru, tahris oksuruklerinde, geceleri 1 olcek verebilirsiniz. Guzel oksurdugu surece, goguse inmez, zaten Grip goguse inse bile , kendiliginden duzelir, buna da  antibiyotik gerekmez,  gerisi eski doktorlarin sizleri korkutmasidir.
Yukarı Dön
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2013 Saat 14:51
hocam sabaha kadar ağladı 3 gün önce bardağı yüksek yerden alırken kulağına gitti gece elide kulağındaydı iliadin kullanıyorum durmayınca dolven verdim devamlı sızlandı gündüz skin gece başlıyo birde hırıltısı devam nefes alırken iyi verirken ses çıkıyor böyle olunca hava vermişik geçensenelerde astımlıların tıkanması gibi şuan hava versemmi keçibynuzu pekmezinne keçiboynu tozu ve üzümçekirdeği tozu koyup veriyorlar tıkanınca bende verebilirmiyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120421
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2013 Saat 18:56
"- keçibynuzu pekmezinne keçiboynu tozu ve üzümçekirdeği tozu koyup veriyorlar -" boyle seylerle ugrasmayin. Ben ancak " YAZILI ve KABUL GORMUS"   bilgilere itibar ederim... Ters bir durumda , adama sorarlar, nereden buldun diye. Elinizde yazili bir belge yoksa, risk size aittir...
Serum fiz, Sicak su buhari ve ColdMix yardimci olacaklardir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.