Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji Testi hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji Testi hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji Testi hk.
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 10:44
Sayın Hocam ben size kızıma bitkisel şampuanın alerji yaptığını yazmıştım. Kızıma ilaç alırken eczacı bayan yaşadığımız olayı dinledi. Bana dediki siz şampuan alerji yaptı diye ısrar ediyorsunuz ama ( Ürünü onlardan aldık ya kabullenemiyor ) belki başka birşey daha tetikliyor. Çocuğunuza alerji testi yaptırın ve sorun ne bilin diyor. Bizi düşündüğünü ima ederek. Yinede Allah korumuş belki ilerde daha kötü olabilir. Öyle alerjiler var ki boğaza atıyor ve hasta nefes alamıyor ve hastaneye bile yetişemiyor diye beni iyice korkuttu. Kızım 16 aylık bu zamana kadar alerji yaşamadık taki o şampuanı kullanana dek. Bu durumda alerji testi yaptıralımmı? Bir kandan alınan test varmış birde deriye yakı gibi yapıştırılan bir madde ile yapılan testler varmış. Sizin fikrinizi almadan bu testleri yaptırmak istemiyorum. Ne dersiniz hocam ne yapalım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 18:34
Bir kere sizdeki hadise; Allerji degil, Idiosenkrazi denilen bir durum. Bir nevi "tahris durumu".. Domuz gibi biliyor, o testlere giren hicbir kimsenin saglam cikmayacagini..... Bir daha boyle abuk-sabuk vede mevcutlardan daha pahali hicbir muhtahzari kullanmayin... Ne dumenler dondugunu bir bilseniz!!!!
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 17:13
Çok ama çok üzülüyorum hocam insanlık gerçekten çok başka boyutlara gelmiş. Hadi bize ne olacaksa olsun diyelim de burda savunmasız bebeklerimiz söz konusu. Ondan sonra anne baba vijdan yapıyor . sizi tanıdığıma o kadar şükrediyorum ki , ama burda olmayışınızda başka hüzün. Doğrularınız biz annelerde belki bizler evlatlarımızı büyüttüğümüzde sizi anlatacaz. Belki onlarda sizin gibi bir tıp adamı olurlar. Doğrularla büyüsünler ki yanlışlar yok olsun. Çok büyük kayıp sizin burda olmayışınız. Ama nette bile yanımızdasınız daha ne diyeyim size bu bile bir ibadet . Allah herşeyi gönlünüze göre versin sevgilerimle. Ellerinizde öperim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 18:20
KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.