nursema Yazdı:
kıymetli kadir hocam..benim oğlum 4.5 yaşında..1 yaşında iken geniz akıntısı çok oluyo diye alerji testi yaptırmıştı.kandan yapılan gıda ve solunum alerji testleri..sonuç olarak da' özel olarak birşeye alerjisi çıkmamış ama bu çocukta alerji var.'. demişti ve zaditen damla vermişti.ben doktora güvenemedim ve kullanmadım.bu seneye kadarda yanlış yaptığımı düşünmedim.ama bu sene burnunun akıntısı hiç durmadı..acaba alerjik mi diye düşünmeden edemedim ama gereksiz ilaçlar veriyorlar diye doktora da sormadım..şimdi sizin tavsiyenizle bu testi yenileyelim mi yoksa bu sonuca göre ilaç mı kullanalım.. 1yaş 2ay 23 gün lükken yapılan test sonuçlarını yazıyorum: TESTLER SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI IgA 19 mg/dl 15- 150 IgE H 37.09 IU/ml <20 IgM 78.3 mg/dL 45- 200 IgG 379 mg/dL 340-1200 uzun zaman oldu ama sormadan yapmak istemedim.yeniden yapacaksak da sizden onay alalım... |
hocam..mesajımı görmediniz mi yoksa cevaplamaya değer mi bulmadınız.

...aradan 3 yıl geçti..sorarken tereddüt ettim ama...herhangi bi doktor ne söylerse söylesin beni tatmin etmeyecek...sizin görüşünüzü bekliyorum..
Düzenleyen nursema - 21 Nis 2013 Saat 00:57