Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KULAKTAN GELEN KAN
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKULAKTAN GELEN KAN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ascioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: KULAKTAN GELEN KAN
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2013 Saat 13:35
Dün kızımın kulağı ağrımaya başladı.İlliadin damla başladık.Öğlen ve akşam olmak üzere 2 kere kullandık, akşam yatarken uyuyamıyorum kulağım acıyo içine su kaçmış gibi dedi  calpol verdim uyudu.Sabah kalktığında kulağından kan gelmişti :(  Hemen doktora gittik, orta kulak iltihabı olduğunu, onun kulak zarına basınç yaptığını söyledi...Aşağıdaki ilaçları verdi...Bir hafta sonra kontrole çağırdı, 2 hafta içinde gerekli düzelme olmazsa kalıcı bir hasar bırakmışmı diye duyu testi isteyebilirim diye de ekledi...Sizce bu tedaviyi uygulamalımıyım ?

Augmentin BID 400 ml Forte
Sudafed
Calpol
Rhinfant
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119337
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2013 Saat 18:36
Sakin o ilaclarin hicbirini kullanmayin, hadiseyi "kronik" hale getirirsiniz. Sizi resmen Ameliyata hazirliyor.
Sadece; Iliadin ped, burun damlasina 3gun devam edin, bilahare Serum Fiz ile devam edersiniz. Zarda delinme olmus, kendiliginden hicbir ariza birakmadan iyilesir, yeterki siz SAKIN kulaga bir "sey" damlatmayin. Bunun icinde ilaveten; Bactrim surup gunde 2 defa verin. Kilosunu veya yasini yazmadiginiz icin dozunu kesin soyleyemiyorum. 10 kilo civarinda ise(2x1 olcek), 20 kilo civarinda ise; 2x2 olcek verin(1 hafta)
Yukarı Dön
ascioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2013 Saat 20:59
Bizi böyle doktorların eline bırakıp gittiniz Kadir Bey Cry
Oğlum sizin sayenizde çok rahat büyüdü, şuan 11 yaşında şükürler olsun antibiyotiksiz, ilaçsız bağışıklık sistemini güçlendirerek büyüttük birlikte...Ama kızım onun kadar şanslı olamadı Cry

Kimseye güvenemiyoruz, her gittiğimiz doktor ilacı dayıyor, vermezseniz ileride daha kötü duruma getirirsiniz diyor...Nereye kadar direneceğiz, bildiğimiz bir konu da olmayınca zaman zaman  acaba diye düşünmüyor da değiliz...

Sevgiler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119337
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2013 Saat 00:49
Merak etmeyin, ihtiyac oldugunda bana yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.