Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bi bilsem..(grip,kaka,diş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbi bilsem..(grip,kaka,diş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nesrin Özcan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: bi bilsem..(grip,kaka,diş)
    Gönderim Zamanı: 17 May 2013 Saat 08:53
hocam merhaba,
sizden başka kimseye güvenemiyorum artık.. siz ne derseniz o..
kızımız  9 aylık şu anda.. 3-4 gündür sıkıntıları var.. burnu tıkalı değil ama otururken oyun oynarken ağzından nefes alıyor.. nefesini duyuyorum.. uyurken nefesinde bir problem yok emziğini beni  rahat emiyor. derin bir nefes aldığında sanki sümük yutuyormuş gibi sesler hırıltılar çıkarıyor sonra da hafif bir öksürük duyuluyor... kulaklarının içini kanatmış artık kaşımaktan çekiştirip duruyor.dünden beri pediatrik otrivin veriyorum.. üst dişleri de çıkmak üzere.. 

hocam bir de kakasını zor yapıyor.. yine 3-4 gündür kakasını yaparken zorlanıyor. kaka yaparken makat sanki dışına çıkıyor gibi oluyor.. daha önce olduğunda duphalak şurup verdim biraz daha iyi gelmişti fakat kesin çözüm olmadı.. iye teşhisiyle iki tane iğne yemişti boşu boşuna fakat o iğneden sonra 10 gün kaka problemi yaşamadık..şimdi yine sıkıntıları var..
ne yapmalıyım ?
teşekkürler..

nesrin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118448
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2013 Saat 18:55
1- Eger cikan kaka sert, top-top degil ise, cok ustelemeyin. Sert ise, Duphalac'i verin.
2-3 gun Otrivin'den sonra, Serum Fiz ile devam edin, hafif bir Grip geciriyor.
3- Sut disleri cikarken;rahatsizlik veya ates yapmazlar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 May 2013 Saat 18:56
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.