Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kakada kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKakada kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Konu: Kakada kan
    Gönderim Zamanı: 07 Tem 2013 Saat 23:26
Hocam merhabalar
Oglumun aksam ustu kakasinda kan gordum ..hic simdiye kadar oyle biseye rastlamamistim
Endislenmelimiyim sebebi ne olabilir acaba...disardan yara benzeri bi goruntu yok ben acaba kabizlik sebebiylemi oluyo diye dusundum ama sanirim bu sekilde ben anlayamadim fissur olabilirmi gozle gorebilirmiydim oyle olsaydi eger simdiden tesekkur ederim kiymetli cevabiniz icin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2013 Saat 09:43
Genel durumu iyi ise, ciddi bir şey değildir, ciddi bir durumda,  arkasının gelmesi gerekir.. TAKİP EDELİM...
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2013 Saat 13:05
Hocam hicbir degisikligimiz yok genel durumu iyi her zamanki gibiyiz..fakat surekli kabizlik problemi ve siskinlik yasiyor buna bagli olarakta hep karnim agriyor diyor ve ben hep bu saydigim sebeplere bagliyorum karin agrisini cunku bazen 3-4 gunde bir yapiyor buyuk tuvaletini..fakat bu buyuk tuvaletinde kani gordukten sonra endiselendim..sebebi ne olabilir acaba hocam kabizlikla ilgili olabilirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2013 Saat 15:01
Tabiiki, kabızlıkla ilgili.. 3-5 gün, akşamları 5ml Duphalac içirin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.