Benim böyle bir konudan haberim yok. Ben hergün tıbbi literatürü, abonesi olduğum kaynaklardan okuyorum, hiçbirinde böyle bir konuya veya uyarıya rastlamadım. Siz bizdeki, -kıymeti kendinden menkul- , bilim adamı kisvesi altındaki şarlatanların uydurmalarına kanmayın. Madem çok biliyorlar, Sağlık bakanlığına bu müthiş keşiflerini bildirsinler de (eğer ciddiye alınırlarsa) tavuk eti yasaklansın. Dikkat edin bu "sahtekarların" en büyük özelliği, halkı korkutmak ve panik yaratmaktır. Süte çamur attılar olmadı, yoğurtlara çamur attılar olmadı, Biberonlara çamur attılar, sonuç felaket oldu, cam biberonların kırılması ile kaç çocukta kesiler oldu, ayrıca sadece biberonlarda değil, yazar kasa fişlerinde, salça tenekelerinin iç yüzünde, hatta "LENS" lerde bile, bis-Phenol-A olduğu anlaşıldı. Bu tip sahtekarlar, gündemde olabilmek için devamlı sizleri korkutacaklardır. Bakalım ilerde nelerle korkutacaklar.
Benim merak ettiğim husus, bu tip "felaket tellalları" neye en fazla bizim memleketten çıkıyor?? Böyle saçma şeylerle uğraşacaklarına; yetiştirdikleri doktorlara, ilaçların içindeki etkili maddeleri öğretseler ya!! Etraf, aynı reçeteye: Aferin, Peditus ve CALPOL'Ü yazan doktorlarla dolu. Çocukların kan değerlerinin, erişkinlerinkinden farklı olduğu bilen doktor kalmadı. 30 sene geçti hala ateş ve havale ile milleti korkutuyorlar..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ağu 2013 Saat 11:08