Merhaba doktor bey
Bugün ishalimiz başlayalı 7. gün oldu. Sabahtan beri kaka yapmayınca sevinmiştim. Biraz önce ardarda 3 kere gitti ve yeşil renkli ishal yaptı yine. Yeşil renk kakanın çok ve hızlı yapılması sonucu ince bağırsaktaki yeşil halinin sarı renge dönüşmeye fırsat bulamadan çıkması sonucunda olmuyor muydu. Halbuki dünden bu saate kadar yapmamıştı. Bu durumda neden yeşil renkli oldu.
Sizin dediklerinizden şimdiye kadar çok fayda gördüm çok sağolun. O yüzden doktorların dediklerini her zaman size de sorup doğrulattırmazsam içim rahat etmiyor. Reçetedeki antibiyotiği ve refloru da almamıştım zaten. Reflor antibiyotiklerin neden olduğu ishallerde kullanılır demişsiniz sanırım.
Bu ishal beni çok şaşırttı. 7 günden sonra hala yeşil renkli ishal yapıyor hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Kaç gündür patates muz yediriyorum. Bir faydasını da göremedim. Bugün sabahtanberi de kaka yapmayınca iyileştiğini düşünüp mercimek çorbası da yedirdim. İnşallah daha kötü olmaz. Zaten iştahsızlığı da var ve doğru dürüst de yemiyor o ayrı tabi.
Bir de doktor bey kandaki hemoglobin düşmüş gördüğüm kadarıyla. Daha önceden baktırdığımda 12 lerdeydi. Şimdi 9,5 olmuş.Grip geçirirken kanda bakılırsa hemoglobin düşük çıkar diye biliyorum. İshal için de aynı durum sözkonusu mu acaba. Yani ishalimiz bitip iyileştiğinde hg değerinde yükselme olur mu?
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler...
Düzenleyen özge deniz - 13 Ağu 2013 Saat 13:42