Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inatçı ösürükkk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Foruminatçı ösürükkk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
armina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Konu: inatçı ösürükkk
    Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2013 Saat 11:09

merhaba doktor bey...benim 07.04.2010 doğumlu bir kızım var.Ben anaokulu öğretmeniyim.Geçen dönem birkaç ay kızımı okula kendi sınıfıma götürdüm ve o zamandan beride bir öksürüğe tutuldu...bir geçiyor tekrar başlıyor...kendi doktorumuza gittik bişey yok bir virüs var ve geniz akıntısı var dedi,okyanus suyu ve otrivine sprey verdi..öksürük tekrar geçmeyince ben başka doktorlara gittim ve kan ve idrar tahlili yapıldı,çok şükür tamiz çıktı ama onlardan birisi alerjik olabilir diyerek Zyrtec verdi ben kullanmadım tabiikii,diğeri de Zaditen ve Nasonex sprey verdi...kan tahlilinde alerjik bir şey çıkmadı ama yine de kullanın bu ilaçları 15 gün dedi ama ben yine içim el vermedi ve kullanmadım...ama öksürük geçmedi hala genelde akşamları uyurken ve sabahları uyurken oluyor.bu aradada 2 gün öne 38.3 ve bugün 37.3 ateş oldu,napacağımı şaşırdım...endişelendim...bir yerde okudum bir bardak süte çiğ olarak bıldırcın yumurtasının sarısı ve bir tatlı kaşığı balı karıştırıp verin yazıyordu öksürük için hemde bir doktor yazmış bir siteye..emein olamadım çiğ yumurta zararlı olur mu diye onu da vermedi...sizce ben ne yapmalıyım? 1-bu doktorların verdikleri ilaç ve spreyleri(otrivine-nasonex) kullanmalı mıyım? 2-bıldırcın yumurtasını vermeli miyim? 3-bu geniz akıntısı ve öksürük neden olur ve nasıl yok olur? merakla cevabınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

bu arada söylemeyi unuttum kızım çok terliyor özellikle uyurken üzerini birkaç kere değiştirmek zorunda kalıyorum sanki su dökülmüş gibi sırılsıklam oluyor acaba öksürüğün sebebi bu ter de olabilir mi?(terleyip soğuması)
Yukarı Dön
armina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2013 Saat 14:00
sn. doktor bey merakla cevabınızı bekliyorum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118442
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2013 Saat 19:16
Her cocuk; yuva/okul'a ilk basladiginda, ilk 2 senesi(KISI) devamli oksuruk ile gecer. Sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, hicbir Allerji testi ilede ugrasmayin, hepsi uc-kagittir...
Bildircin yumurtasi "bos is" tir.
Eski mailleri, bilhassa Alt Forumda, bu konu ile ilgili yazilari okuyun. Oksuruk icin, Limonlu bal, Serum fiz. ve ColdMix yeterlidir.
2 seneniz boyle gececek...   
Yukarı Dön
armina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2013 Saat 21:02
Cok tesekkur ederim ilginize doktor bey...tavsiyelerinizi uygulayacagim...demekki bu durum genel spontane bir durum icim biraz rahatladi...saygilar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.