Merhaba Kadir Bey
Kızım 5,5 yaşında Dün gece karnım ağrıyor dedi.Sabaha karşı ilk defa olmak üzere öğlene kadar 3-4 kere kustu.Öğlen ishalde başladı ateşi vardı.Dr.a Gittik idrar ve kaka tahlili istedi kaka tahlili yaptırmadık ama idrarda 5-6 lökosit çıktı birşey ok dedi dr. Eve gelincede çok az yayla çorbası içirdim az yağlı ve bol yoğurt ve pirinçli.Kusmamıştı akşama doğru ateşi yükseldi.Sadece su içiyordu.1 orta boya yakın muz yedi,1 tanede yaprak sarması yedi ve kusmaya gitti koşa koşa lavaboya gittiğimde ne göreyim dolmalar burnundan gelmişti.Nasıl oldu anlayamadım sümkürttüm ama burnum dolu diye ağladı sinüs rinse ile yıkadım temiz su gelene kadar.Ama kötü mü yaptım içim içimi yiyor.Burnu şuan dolu gibi seside o kadar boğukki ara arar hapşırıyorda.Ne yapacağımı şaşırdım.Su saydamlaşana kadar yıkadım ama ara verip yıkayınca yine geliyor.Cahillik ama burna kaçan büyük parça yemek artıkları zarar verir mi? Ne yapmalıyım? Beyine gitmez değilmi ? dr.unu aradım ulaşılamıyor :(((Teşekkür ederim.Saygılarımla