Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yürüme ile ilgili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyürüme ile ilgili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asli54 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesajın Direkt Linki Konu: yürüme ile ilgili
    Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2013 Saat 12:30
merhaba hocam.10 gün önce 1 yaşına giren oglum yaklaşık 2 aydır yürüyor fakat yürümeye başladıgından beri kazalar olmuyor degil tabi.evde herşeyi kaldırma taraftarı degilim eşyalarla yaşamayı ögrenmesi gerektigini düşünüyorum cok zararı olacakları tabi tedbir aldım ama yinede heryeri karıştırıyoruz şimdilik :) ilk sorum bununla ilgili nasıl bir davranış sergilemeliyim onu kırmadan yapıp biraz canı yanıp birdaha onu ellememsi gerektigini kendimi ögrenmeli,yoksa ellememesi gereken sey icin onu ikazmı etmeliyim hayır olmaz falan diye bu konuda nasıl davranacagımı bilmiyorum hocam yardımcı olurmusunuz lütfen.
2.sorum ise yürürken ayaga falan kalkarken haliyle sürekli düşüyor genelde poposunun üstüne düşüyor ama bazende yüzüstü düşüyor 1 2 kere dudagı patladı,1 2 kerede kafası morardı şişti,yanlış hatırlamıyorsam bir yazınızda kafanın ön ve arkası cok sorun teşkil etmiyordu ama yan taraf yani kulak üstleri sakıncalı diye hatırlıyorum yanlışmıyım.sürekli düşüp kafasını alnını vurmasında nasıl bir sakınca olabilir neye dikkat etmeliyim kaşla göz arasında kalkıp düşüyor bazen yetişemiyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2013 Saat 19:52
-1 yasi bitti, 2 yasina girdi- olacak... Dogdugunde 1 yasi basladi.
1) Kiymetli ve ona zarar verebilecek esyalari kaldirin, gerisi kalsin.
2)Bu yastaki dusmeler normal.. Zamanla duzelecek. Merak etmeyin, "Tabiat" aptal degildir, bu cocuklarin bu yaslarda cok duseceklerini bildigi icin, kemiklerini son derecede elastik yaratmistir, kolay kolay bir yerleri kirilamaz.
3)Sadece; kesilme ve delinme durumlarini onleyin, sivri ve kesici cisimler ortalikta bulunmasin.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
asli54 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 47
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2013 Saat 11:45
tmm kadir bey saolun.ogluma 6 aylıkken kan sayımı yapılmıştı ve dr ferrumu kullanmanıza gerek yok demişti yani ben kan damlasını hiç kullanmadım bu bir sorun teşkil edermi ne yapmalıyım,birdaha tahlil falan yapılmadı zamanı varmıdır yaptırsammı?dr,lara kalırsak onları bile biz soruyoruz hicbişey demiyorlar.bu konu hakkında bilgi verirmisiniz özellikle yapılması bakılması gereken tahlil vs.varmı?bu aylarda.yada gerek duyulunca yapılan bir tahlilse biz bunu nerden anlarız eksikligini nasıl belli eder.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2013 Saat 19:04
Siz degil, doktorun anlamasi gerekir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.