merhaba hocam.10 gün önce 1 yaşına giren oglum yaklaşık 2 aydır yürüyor fakat yürümeye başladıgından beri kazalar olmuyor degil tabi.evde herşeyi kaldırma taraftarı degilim eşyalarla yaşamayı ögrenmesi gerektigini düşünüyorum cok zararı olacakları tabi tedbir aldım ama yinede heryeri karıştırıyoruz şimdilik :) ilk sorum bununla ilgili nasıl bir davranış sergilemeliyim onu kırmadan yapıp biraz canı yanıp birdaha onu ellememsi gerektigini kendimi ögrenmeli,yoksa ellememesi gereken sey icin onu ikazmı etmeliyim hayır olmaz falan diye bu konuda nasıl davranacagımı bilmiyorum hocam yardımcı olurmusunuz lütfen.
2.sorum ise yürürken ayaga falan kalkarken haliyle sürekli düşüyor genelde poposunun üstüne düşüyor ama bazende yüzüstü düşüyor 1 2 kere dudagı patladı,1 2 kerede kafası morardı şişti,yanlış hatırlamıyorsam bir yazınızda kafanın ön ve arkası cok sorun teşkil etmiyordu ama yan taraf yani kulak üstleri sakıncalı diye hatırlıyorum yanlışmıyım.sürekli düşüp kafasını alnını vurmasında nasıl bir sakınca olabilir neye dikkat etmeliyim kaşla göz arasında kalkıp düşüyor bazen yetişemiyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler.