Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Canata
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
|
Konu: Damakta sislik Gönderim Zamanı: 15 Eki 2013 Saat 16:20 |
Kadir bey basta size cok tesekkurler her durumda imdadimiza yetisiyorsunuz ne desek bos.. 11 aylik oglumun2-3 ay once dislerinin 6 si birlikte cikmisti.4 ust 2alt.. Hic sorun yasamamistik sizin dediginiz gibi..yalniz 2gundur enteresan bir huzursuzluk var sabah farkettim ki alttaki bir disinin onu kocaman sismis once onemsemedim olabilir diye ama biraz onca yemek yemedi emmek istiyor hep o esnada agzinin kan icinde oldugunu gordum orasi kanamis?yine huzursuzlandi emzirince uyudu.. Bu neden olur hocam?mahalle doktoruna goturmeli miyim burada da biliyosunuz gp lerde uzman olmuyor sizin soyleyecekleriniz daha onemli benim icin Tesekkurler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118095
|
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2013 Saat 18:46 |
Dislerden biri cikarken, tesadufen doku icinde, onune gelen bir damari yirtabiliyor ve doku icine kanama olabiliyor. Bu kan, zamanla satiha kadar gelip, acildiginda, agiz icine kanama olabiliyor, hic onemli degildir, hicbir sey yapmaniza da gerek yoktur.
|
 |
Canata
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2013 Saat 15:32 |
Cok cok tesekkurler..iyi ki varsiniz
|
 |
Canata
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2013 Saat 00:31 |
Hocam ayni konuyla ilgili tekrar sorum olacak izin verirseniz..oglumun alt disinin onundeki sislik hala duruyor bu da normal midir?ben o kanama olduktan sonra gider diye dusunmustum ama aynen duruyor cok ilginc kocaman bir sislik sanki icinde dis var gibi elletmiyor yanlis belki ama bi kez zorla baktim yumusak dokusu..ote yandan bi agrisi sizisi yok gibi ..bekleyelim mi Kadir bey gecer mi yoksa gp ye goturmeli miyim? Tesekkurler iyi calismalar
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2013 Saat 07:44 |
Aman ha, oturun oturdugunuz yerde... Simdi cok bilmisin biri cikar o sisligi yarmaya filan kalkar, al iste o zaman basina belayi. Hicbir sey yapmayin, kendiliginden duzelecek..
|
 |
Canata
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 02:25 |
Kadir bey yine konuyla ilgili aklima takilan bir seyi sorabilir miyim? Sislik devam ettigi icin sanirim normalde agzi sut kokan cocugun sanki agzi kokmaya basladi gun icinde degil ama geceleri emzirmem icin uyandiginda bunu farkettim?yaniliyor muyum diye babasina da sordum o da dun oyle bisey farkettigini soyledi..hocam normal midir bu? Lutfen kusura bakmayin ayni konuda sordugumuz icin ama boyle olunca endiselendim.iyi calismalar syg
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 02:57 |
Isin "saglamasi" su sekilde oluyor...
Beraberinde "ATES" yoksa, onemli bir sey degil demektir...
|
 |