Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - OGLUM BIBERONU DA BIRAKTI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOGLUM BIBERONU DA BIRAKTI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 101
Mesajın Direkt Linki Konu: OGLUM BIBERONU DA BIRAKTI
    Gönderim Zamanı: 23 Eki 2013 Saat 20:44
Kadir bey iyiki varsiniz çünkü su an cok caresizim ve sizden baska kime ne siracagimi bilmiyorum. Oglum suan 9 aylık zaten anne sütü almıyor du yaklaşık 3 gündür de biberonunu da almıyor.  Devam sütü veriyordum sizin tavsiyen8z üzerine kutu süte gectik. Once güzel iciyordu fakat simdi biberonunu ağzına bile sokmuyor bir damla süt 8cmiyor. Cok ac bıraktım sütü icsin diye ama nafile çığlık atıyor ağlıyor.  Bugün kasikla sadece 200 ml sut verebildim kaşıkla ben ne yapıcam. .. Ne olur bana b8r akil verin. 
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119317
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2013 Saat 23:54
Oglunuz: 9 kilodan fazla agirlikta ise, onceden asiri beslediginizden olan "gecici" bir istahsizlik devresi gecirmeniz normaldir..
Bana kilosunu bir yazin da bir bakalim..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2013 Saat 21:20
Kadir bey oglum 28 ocak 2013 dogumlu ve su an 8.400 kilosu. Oldum olası güzel beslenen bir çocuk olmadı nedeni  ni anlayamadım.  anne s sutu alamadigi icin vicdanim cok rahatsiz surekli kendimi sucluyorum psikolojim bozuldu oglum uyurken yuzune bakip agliyorumm.oglum ac kadir bey.Sizin tavsiyeleriniz benim icin  cok ama cok kıymetli.  Birde kabızlık problemi vardı onun icin duphalac surup veriyorum günde 5ml kabizligina iyi geldi.  Iştahsızlıgi  suruptan degildir değilmi? ne olur ogluma iyi bir anne olabilmem 8cin bana yardım edin...
Derya
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2013 Saat 21:42
400 gram bir eksigi var...
Sipraktin surup denemedi iseniz, gunde;2x1/2 olcek, 5 gun verip, 3 gun ara verin ve sonucu yazin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2013 Saat 19:30
Tamam hocam aldim ilaci ve hemen verdim. Tabi siz cok daha iyi bil8rsiniz ama kullanimina baktigimda 2 yasin altinda onerilmez yaziyordu birsey olmaz degil mi  bizim oglan bu ayin 28 8nde 9 aylik olacak...
Derya
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2013 Saat 20:45
Millet 30 gunluk bebelere bile, bunun benzeri olan; Zaditen'i, Zyrtec'i veriyor, siz 9 aylikta mi cekiniyorsunuz? Zaten yarim olcek ve 5 gun verilmesi de bu sebeple..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 21:14
Tamam Kadir hocam vermeye basladim zaten. Simdiden Teşekkürler. ..
Derya
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 20:01
Kadir bey oncelikle cok tesekkule oglum bugün tekrar biberonunu aldı ve gün icinde 800ml süt 1 kase etli nohut bir kase meyve puresi bir kase yogurt ve ev yapimi 3 dilim kek yedi. Inanin bugün icim cok rahat.  Yalniz bisey danisacaktim size oglum cok sert kaka yapardi bunun icin duphalac kullanıyordum fakat sipraktine başlayınca bıraktım.  Buna ragmen gunde bir kez kaka yapan oğlum 3 kez kaka yaptı ve cok sıvı kivamli sarı renkte. Bir problem yoktur değilmi.  İyiki varsınız. . yoksa ben ne yapardım. . 
Derya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.