Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nehide Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: geniz akıntısı
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2013 Saat 18:01

kolay gelsin hocam kızım 6 yaşında ana okluna gidiyor devamlı genizde akıntısı burunda koyu yapışkan akıntı sonrasındada bademciklerin kızarması şikayetleriyle doktora başvuruyorduk her gittiğimizde cigerler temiz deyip bir antibiyotik yazılıp çıkıyorduk bu şekilde 1 ay içerisinde 3 kutu antibiyotik kullandık 2 gecedir gene şikayetlerimiz başladı ve bu sefer kbb uzmanına gittik röntgen ve tahlil istendi hepsini yaptırdık allerjisi yok çıktı fakat geniz etinin büyüdüğünü ve bu şikayetlerin o yüzden olduğunu söyledi hiç bir ilaç vermedi biraz kılo versin öyle gelin sonrasın ameliyat olması gerekir dendi 1 haftadır burun tıkanıklığı devam ediyor sabahları kalkınca midesi bulanıyor ve kusuyor  hiç birşey kullanmıyorum kızım 6 yaşında boyu:1.25   kilosu:33   kbb doktrunun istediği testlerde söyle ige:10-  mono1.12-  ly%31.8-    mono%11.1   -gr%57.1   -rbc5.49   -mcv74-  mch23.7  - mchc31.9-   rdwc15.1   -rdws46.9

nehide
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2013 Saat 03:20
10.5 yas cesametinde!!!
Geniz eti; Lenf bezi yapisinda olup, her enfeksiyonda, lenf bezleri gibi buyurler. ASLA alinmalari gerekmez. Bu; 4-7 yaslar arasindaki cok hastalikli devre gectikten sonra, butun lenf bezleri gibi, Geniz etide kuculur... Uckagida gelmeyin..
Yukarı Dön
nehide Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2013 Saat 18:09
teşekkür ederim hocam şu anda hiç bir ilaç kullanmıyoruz fakat aşırı derecede gece geniz akıntısı devam ediyor öksürüğümüz var sabahları kalktığındada kusuyor beyaz köpüklü bır görünümü var sonrasında daha iyi oluyor,bir arkadaşım kendi çocuğunada çok öksürdüğünde sütün içine bıldırcın yumurtası ve pekmez koyup içirdiğini söylemişti fakat sizin görüşünüzü almadan kullanmak istemiyorum siz nedersiniz hocam veya sizin önerceğiniz bir şey varsa bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok ama çok teşekkür ederim
nehide
Yukarı Dön
nehide Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2013 Saat 18:22
hocam hala hiç bir ilaç kullanmıyoruz aşırı derecede öksürüğümüz var geceleri hala geniz akıntısı devam ediyor sabahları kalktıktan sonrada beyaz köpüklü bir kusmamız oluyo kustuktan sonra biraz rahatlıyoruz.
bir arkadaşımın çocuğuda çok öksürüyormuş sütün içine bıldırcın yumurtası ve pekmez koyup karıştırıp içiriyormuş öksürüğe iyi geliyormuş fakat ben sizin onayınızı almadan kullanmak istemedim veya sizin önereceğiniz başka bir şey varsa bana yazarsanız sevinirim şimdiden size çok çok teşekkür ederim hocam
nehide
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2013 Saat 18:54
" sütün içine bıldırcın yumurtası ve pekmez koyup karıştırıp içiriyormuş "
Boyle luzumsuz islerle ugrasmayin. Cig yumurta yuzunden; Salmonella (Tifo) veya Listeriosis gibi hastaliklar bulasabilir.
Benim yazilarimi okuyun, onlari uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.