Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emek77 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 10:59
kadir bey,
kızımın kulağı yine ağrıyor ağrısı olduğunda dolven veriyorum,burnunu açmak için illadin ped. ve serum fiz.uyguluyorum.(sizin önerdiğiniz şekilde) 4 gündür bunu yapıyorum ama herhangibir düzelme yok ve bugün nerdeyse hiç duymuyor gibi.
--ne yapmalıyım?
--dr.mehmet öz ün kulak ağrısı için kulağa ısıtımış sarımsak yağı damlatın.iyleşir demesi(internette videosu var orda izledim) ve ibrahim saraçoğlunun kulağa bir damla soğan suyu damlatın.kulak iyleşir
demesi aklımı karıştırıyor.siz de sakın kulağa birşey 
damlatmayın diyorsunuz!aklım iyice karıştı.
lütfen bana bu doktorların söyledikleri doğrumu?bilgi verebilir misiniz?
--bu konuda ve kızım için yardımlarınızı bekliyorum.
   teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 17:10
SAKIN, ama SAKIN, Orta Kulak iltihaplarinda, SAKIN, kulaga bir sey damlatmayin... Bu damlalar, eski caglarda; hicbir imkan yokken, kulak zari erkenden delinsin, aksin da, kulak agrisi gecsin diye yapilan, islemlerdir.. Zar delindiginde, basinc dustugunden agri hemen gider.. Ama, delinen Kulak zarinin arka tarafina kirli ifrazat ve mikroplarin gecmesi ile, HAYAT BOYU surecek olan akintilar baslar...
Boyle "Kiymeti kendinden menkul" CAHIL doktoralara sakin kanmayin...Eger dogru soyleyenlerse,eger, soyledikleri bu YALANLARIN arkasinda iseler, gucleri ve bilgileri yetiyorsa, sikiysa benim karsima ciksinlar... Boyle ALCAKCA, yanlis bilgiler vererek, sizleri kandirabileceklerini saniyorlar..    

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2013 Saat 17:11
Yukarı Dön
emek77 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 20:18
Cryçok teşekkür ederim doktor bey
size inanıyorum ve güveniyorum.
beni büyük bir hata yapmaktan döndürdünüz.
sizin yanıtınızı almadan önce çaresizliktten birkaç damla 
sarımsak yağını damlatmış bulundum.(yalnızca bir kez)
umarım dediğiniz sonuç başıma gelmez....ama sizin söylediklerinizden sonra asla böyle birşey yapmam.
--kızımın tedavisi için yine dolven-serum fiz.-illadin ped. devam edeceğim.ama uygulamamın doğru olmasına rağmen sürekli aynı problemi yaşıyoruz.kulak ağrısı+işitme kaybı+sürekli burun tıkanıklığı
(burun tıkanıklığı için viks de kullanıyorum.)
--kendimi başarısız hissediyorum kızımı iyleştiremediğim için çok üzgünüm.(geniz etini aldırmadığım kulağına tüp taktırmadığım için olduğunu söyleyenler de beni ayrıca üzüyor.)(kızım 4,5 yaşında)Cry
Yukarı Dön
emek77 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 20:20
--daha ne yapabilirim??
--önerinizi bekliyorum.bu anlattığım tablo için.Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 23:40
Bu kulak hastaliklarin kizinizda fazla olmasi, bas ve bogazinin yapisindandir. Ne ameliyatlarin, ne antibiyotiklerin, nede soguk alginligi ilaclarinin size bir faydasi olmaz. Siz benim anlattiklarimla idare edin. Yoksa; sizi kandirmak icin kullandiklari ; basta kortizon olmak uzere, diger ilaclarin tumu size 3-5 gunluk "sahte" iyilik hali saglar ama acisi sonra cok kotu cikar.. Eski maillerde ornekleri bol.
Yukarı Dön
emek77 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2013 Saat 10:15
çok teşekkür ederim.Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.