Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ameliyat maduru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumameliyat maduru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: ameliyat maduru
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2013 Saat 00:57
forumu okudum çok üzgünüm geniz eti alindı tüp takıldı ama ogluşum halen ağzından nefes alıyor kulaktan akıntı geldi doktoru agumentinle sipragut verdi antibiyotik peşimizi bırakmıyor sizin yazılarınızı okuyunca çöktüm niye oğlumu ameliyat ettirdim diye 5 yaşında oğlum ve mucuzenin adı sadece 700 gr dogdu hocam ne yapayım bir anne yüreği ne hisseder narkozdan çıkan çocuğu görünce ne anlar doktorlar ameliyat ettirmemek içinde çok çabaladım çok üzgünüm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118514
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2013 Saat 02:03
Sipragut'u nereye damlatiyorsunuz? Eger, KULAGA DAMLATIYORSANIZ, aman ha, hemen bu isleme son verin, BASINIZA BUYUK ISLER ACILIR. Hele kulakta tup varsa, bu damla ile akinti ters olarak iceriye akar ve kulak zarinin otesine ifrazat gider... Ondan sonra kulak iflah olmaz, "Mikrosirurjik yontemle" kulak zari ameliyati gerekir.. Zaten KBB nin da gayesi budur...
Yukarı Dön
deryaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2013 Saat 07:48
akıntı olan kulağa sizi kesfetmeden once 4 damla damlattık doktor eger antıbıyotık kullanmazsak daha cok iltihaplanır daha agır antıbıyotık kullanırsınız dedİ GECE YINE BİRAZ AKMIŞ yapalım sabaha kadar ZOR NEFES ALIYOR NE YAPALIM AGUMENTİNDE VAR

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2013 Saat 08:43
SAKIN kulaga bir sey damlatmayin. Hemen Iliadin baslayin. Kulaktaki akintiyi, "islak mendil" ile silin ve banyoda dahi, su bile kacmamasi icin tedbir alin..
Iliadin ile Oztaki borusu calismaya baslayinca, kulak kendiliginden duzelir.
Bu konudaki eski mailleri okuyun. Augmentin boyle durumda hicbir ise yaramaz; Bactrim surup, gunde: 2x1.5 olcek, 1 hafta kullanin..
Yukarı Dön
deryaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2013 Saat 22:21
Hoca akıntı sadece birkez olmustu gece yatmadan once banyo yaptırmıstık etkısı olabılırmı illadin basladım rahat uyusun diye col mix damlattım bactrim kullanıyımmı  eczaneye sordum yoktu bugun baska kbbye goturduk nazofer ve sudafed onerdı ama kullanmayacagım ne yapayım teşekkürler

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2013 Saat 23:18
Bactrim, nasil olamaz!! Tabii ucuz ilac ya!! Yok deyip, pahali antibiyotik kakalayacak. Septrin, Bacton ve Kemoprim diyede satilir.
Yukarı Dön
deryaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2013 Saat 22:50
akıntımız yok sukur burnumuz tıkalı ama burnu hic akmıyor sımdı gecen sene sureklı burnu akıyordu amelıyatın yarattıgı bır durummu hocam bırde oglum uyurken ilk asamada sureklı alnı boynu terlıyor
hatta sıze ilgınc gelebılır terlemedigi zaman hasta olma isareti gibi anlıyoruz hasta oluyor terlemesı normal mı bactım veya turevlerını kullanıyım mı akıntı yok burnu tıkalı agzı acık uyuyor tesekkurler.. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2013 Saat 23:13
Ameliyat olmus, veya olmamis, hastaliklarin, burun tikanikliginin veya akintinin umurunda bile degildir...Bazi hastaliklar; akinti yapar, bazilari yapmaz.
Anlasilan KBB size cok "Toz pembe" bir tablo cizmis, ayilin artik...
Terlemesi; normal vucut fonksiyonudur.
Ates yoksa, Ne Bactrim nede baska benzerine gerek yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.