|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2013 Saat 23:21 |
Şimdiden teşekkürler hocam Kızım 5 yaşında ve 19 kilo Boğaz ağrısı ateş yüzde ayak ve elde önce iğne ucu gibi dahasonra tüm vucutla beraber kıpkırmızı olan bir tabloya hacettepeye gittik beyaz küre 9200 lenfosit 0.8 eozinofil ve bazofil 0.0 nötrofil7.8 kültür sonucu çıkmadı pay sonucu normal ben poliklinikte hızlı test yaptırdım normal çıktı kızımın tüm vücudu sanki yanmış gibi kıpkırmızı kaşıntısı var ateşi var el ayakta ödem var 23 Eylül'de yine aynı şikayetlerde gitmiştik kızıl teşhisi kondu kültür yapılmadı ant başlamıştım 10 gün agumentin400 kullandık 13ekimde yine aynı şikayetlerde hastaneye başvurduk kültür temiz çıktı ama yine kızıl dendi derisi zımpara gibi pütürlü hala öyle el ayakta soyulma oldu öncekilerinden bahsediyorum bir türlü teşhis koyamadılar. Şimdi kültür sonucunu bekliyoruz sadece atarak kullanıyoruz hastanenin enfeksiyon bölümü Prof Dr kızıl bir kere olur dedi önemli birşey olmadığını 3 güne geçeceğini söyledi kültür sonucunu bekleyip tekrar değerlendirecekler dermatolojiye alerjiye yönlendirdi
Düzenleyen ilgetuna - 07 Kas 2013 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() |
Aynı hast dermatoloji böl Doç Dr kızıl kesin kızıl dedi kendi çocuğuda 2kez olmuş antibiyotiği değiştirmiş ama piyasada koruyucu iğne yok dedi tekrarlarmış kızıl bu seneki streptokok bi değişikmiş oda kültür sonucunu bekliyor sizin görüşünüz nedir özellikli bi döküntü değil tamamen kırmızı vücudun rengi kırmızı derisi yine pütürlü ve soyuluyor Prof olan hoca antibiyotiği vermişler kurutmuşlar vücudu dedi ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim uzun oldu atlamak istemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() |
1-ASLA; Hayat boyunca 2 defa Kizil olmaz... Resmen sacmaliyorlar.
2-ASLA: Ister Kizil olsun, ister baska bakteriel enfeksiyon olsun, "Beyaz kure" 9200 olmaz. 15500 ve uzeri olur. 3- " 13ekimde yine aynı şikayetlerde hastaneye başvurduk kültür temiz çıktı ama yine kızıl dendi derisi zımpara gibi pütürlü hala öyle el ayakta soyulma oldu "...Bu tipik KIZIL... 4- Su andaki hastaligi icin, bir kac resim gonderebilirmisiniz. |
|
![]() |
|
![]() |
Kültür temiz çıkmış ptesi gideceğiz bakalım şimdi deri soyulmaya başladı arada öksürüğü var beraberinde burun akıntısı
Düzenleyen ilgetuna - 09 Kas 2013 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
Foto yüklemek için aşağıdaki link size yardımcı olacaktır..
Eğer yine yapamazsanız; http://www.hizliresim.com/ sitesine girin "dosya seç" kısmına tıklayın bilgisayarınızdan hangi fotoyu yükleyecekseniz seçin ve "şimdi yükle" ye tıklayın. "doğrudan erişim" kısmında yazan linki kopyalayın düzenleme ile geri kalan işlemi ben yaparım, geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
![]() |
Hocam boğaz kültürü püy temiz çıktı bende hızlı test yaptırmıştım o da temiz çıktı bugün kontrole gittik deride soyulmaları var sadece Dr riske atmayalım dedi iğne yapalım zar zor deposilin 1.2 bulduk vurdurduk yine tam teşhis yok kızılım viral döküntümü bilmiyoruz başka bir şey yapmamıza gerek varmıdır. Kızım düzeliyor tam okula gidiyor 5.gün yine aynı anlayamadık gitti görüşlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() |
Bir kac sene sonra; tekrar; KIZIL teshis ederlerse, hic sasmam... Bu pek benzemiyor...
Deposilin 1.2 cocugu 1 ay suresince, "Bakteriel" hastaliklardan korur, Virusler uzerine bir etkisi yoktur. Bakalim, gorecegiz......Neymis!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|