Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulaktan kan gelmesı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulaktan kan gelmesı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cagrıcaglar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: Kulaktan kan gelmesı
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2013 Saat 10:30
Oglum 2008 nısan dogumlu daha oncede grıpten sonra kulak rahatsızlıgı gecırdık..Atlatmıstık..

ama dun cok agrıdıgını soyledı..Grıp olmadı...Oksurukte yoktu..Anaokuluna gıdıyor

Gece cok agladıgı ıcın acıle goturduk ılkınde ıgne sonra serum verdıler bıraz rahatladı..

Ben ılladın kullandım ona..

Bugun yıne cok agrıdıgını soyleyınce  bu arada sabahta kulagından kan geldı...Bizde kulak burun bogaz doktoruna goturduk..

Croxilex-bid  -ılladın ve asıst verdı..Benım ıcın oncelık illadındır dedı..

Kulagından ıltıhap ıcın antıbıyotık verıyorum dedı..

Verdıgı antıbıyotıgı kullanayım mı..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2013 Saat 18:26
Antibiyotiklik bir durum yok, uyduruyor..
Orta Kulak Iltihabinda, iltihap yoktur. Hadise, mekenik bir hadisedir. Genellikle gecirilen Grip sonucunda, Oztaki borusu tikanir ve icerde biriken sivi zara tazyik yaparak agriya sebep olur. Sizde ise; bu tayik sonucunda, kulak zarinda delinme olmus. SAKIN kulagina herhangi bir ilac veya baska bir sey damlatmayin... Iliadin oncelikli ilacdir. SAKIN verilen diger ilaclarin hicbirini kullanmayin.
Sadece Iliadin DAMLA, gunde: 2X2'SER DAMLA (3GUN) KULLANIN.. Damla sekli, spreyden ustundur, zira ;sirt ustu iken damlattiktan sonra, 2-3 dakika yatmasi gerekir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.