Merhabalar bebeğim 4 gün sonra 4. aylık olacak.. yalnız bu ay kaka yapma konusunda sorunlarımız var... en son geçen hafta salı ve çarşamba günü yaptı . hatta salı günkü üstünü başını batıracak kadardı... şimdi ise çook az bir kaka yaptı bezde azıcık bir leke bırakıyor. katı değil kesinlikle hep sıvı şükür.. gazını çok iyi çıkartabiliyor ama dediğim gibi kada sorunlu. neden olabilir?
bir sorum daha olacak bebeğim akşam 18 19 gibi yatıyor 00 ve 03 te uyanıyor. daha sonra saat başı uyanıyor ve gazdan dolayı mızıldanıyor 5 te kesinlikle ağlamaklı oluyoruz gazı çıkarana kadar. hep yüzüstü yatıyor. sırt üstü yatarken çok irkiliyor ve ağlayarak uyanıyor.. neden sabah 5 te gaz sorunumuz oluyordur sizce ? 4 aylık bir bebeğin gaz problemi kalır mı ? parmağını emmeye başladığından beri oluyor sanki.. emerken hava mı yutuyor ? çünkü omzuma aldığımda gaz çıkartıyor mideden...
bu arada parmağı yerine emzik mi vermeliyim ? pek sıcak bakmıyorum aslında emziğe...
gündüz uykumuz da ne yazıkki 40 ar dk. uzatmaya çalışıyorum o ayılmadan pışpışlıyorum dünden beri... dün işe yaradı bugün olmadı... kısa uyuması normal midir ?