Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ek gıda+aşı+vitaminler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumek gıda+aşı+vitaminler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesajın Direkt Linki Konu: ek gıda+aşı+vitaminler
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 14:27
Hocam merhabalar, 5 ay+ 20 günlük bir oğlum ve 41 aylık bir kızım var. Size sormak istediğim bazı konular var;

1) Doktorumuz, oğlumun 6. ay aşısını sağlık ocağında yaptırmamamı, devletin aşılarında otizmi tetikleyen maddeler bulunduğunu, bu aşıyı kendisinin yapacağını söyledi. Ayrıca doğumunda da kullanılan hepatit-B aşısını kendisi vermişti. (Içerisinde civa olduğunu söylemişti) bu konu ile ilgili NE yapmamı önerirsiniz?
2) Oğlumu 7. Ay itibarı ile ek gıda ile tanıştırmayı düşünüyorum, sıralama konusunda nasıl başlamalıyım acaba?
3)Kızım Ana okuluna devam ediyor ve bu ikinci kışımız, hastalık konusunda bu kış daha dirayetliyiz fakat yine de bitmek bilmeyen bir burun akıntısı ve tıkanıklığı söz konusu. Sürekli temizliyoruz ve açık tutmaya çalışıyoruz. Sizce bu durumun süreklilik arz etmesi normal mi? Doktorumuz alerjik olabileceğini söylemişti ve Allerpill vermişti fakat 2-3 defa verdim ve kestim. (2 kutu da vaxoral-kids kullanmıştık)    
4) oğlum, multi tabs+d-vit(4 damla)+bio Gaia kullanıyor (2 kutu da bifi form kullanmıştık) ve 7.aydan itibaren efa-vit e (omega-3) geçeceğimizi söyledi. Kızım da 6 aylıktan beri Efa-viti kullanıyor. Sizce bu vitaminler gerekli mi, ya da faydası var mı?

Bu konular hakkında değerli fikirlerinizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118973
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 20:06
1- " devletin aşılarında otizmi tetikleyen maddeler bulunduğunu, bu aşıyı kendisinin yapacağını söyledi '
Ben hayatimda, bu kadar; YALANCI, ASSAGILIK, SAHTEKAR bir doktor gormedim..
Otizm ile ilgili yalanlari; seneler evvel, bir Ingiliz Dr.olan, Andrew Wakefield'in yalanlari oldugu, sirf devletten arastirma fonlari alabilmek icin bu yalanlari soyledigi anlasildi. Bu SALAK, hala bunlari ogrenememis, sacmalayip duruyor.
Akli sira, sizden hem asi parasi , hemde asinin fiyati uzerinden para kazanmak icin bu yalanlari soyluyor. Yaziklar olsun. Bu sahtekari desifre edin, ve ne mal oldugunu herkeze anlatin. Siz asinizi; Devlette yaptirin.
2- Ek gidalara, 7 aylik oldu diye degil, anne sutunden yer kalirsa baslayin. Eski mailleri okuyun..
3-SAKIN; Allerjik diyen sahtekara kanmayin. Onun niyeti baska... Verdigi hicbir ilaci kullanmayin.
4- Ilk 1 sene cocuklara; 5 damla Dvit3 damla vermeniz yeterlidir. O sacma-sapan ilaclara para telef etmeyin.

Okumaya devam.. Makaleleri, mailleri, Alt Forumlari, hepsini okuyun...   

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2013 Saat 20:08
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.