Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Yasminal
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
|
Konu: Kırmızı kabarcıklar Gönderim Zamanı: 25 Kas 2013 Saat 16:49 |
Hocam iyi günler 20 aylık kızımın baldırlarında çoğunlukta olmak üzere bacaklarında kırmızı küçük nokta şeklinde pütürcükler çıktı .elbiselerini değiştirirken kaşıyor. Onun dışında elbiseleri varken kaşıdığını görmedim sanırım sürekli bir kaşıntı değil.eşimin abisi doktor alerji dedi ama ben sizden okuduğum kadarıyla alerji ele gelen döküntü olmaz .resim ekleyemiyorum .ne önerirsiniz? Teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117488
|
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2013 Saat 19:25 |
Muhtemelen, pantolonu yikandiktan sonra iyi durulanmadi ve deterjan-sabun gibi maddeler, terle eriyince,deride tahris ve kasinti yapiyor..
Siz simdiki doktorlara ne bakiyorsunuz? Onlar her kasintiya "allerji" demeyi marifet sanirlar. Ataturk zamaninda da, her kasintiya, "-Sirozdan dir-" demek modasi vardi.. Zira o zamanin aptal Prof.lari, Ataturkte Bobrek yetmezligi sonucu URE oldugunu ve kasintiya da, deriden atilan urenin sebep oldugu bilememisler, AVRUPADAN GELEN BIR DOKTOR, DAHA ODASINDAN ICERI GIRER GIRMEZ, HAVADAKI URE KOKUSUNDAN TESHISI KOYMUSTU.. Cahillikleri belli olmasin diyede, o doktorlar; halka hep Siroz'dan bahsetmisler, Siroz'u on plana cikarmislardir. ..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Kas 2013 Saat 19:27
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 13:15 |
Hocam iyi günler Bugün sabah kalktığında tek yanağında da çıkmış bu kabertılar.vücuduna baktım şu an sadece bacaklar ve yanağında var.keşke resim ekleyebilsem ama yapamıyorum.uçlarında sıvı yok çok küçük kırmızı kabartı sanki isilik gibi elleyince pütürlü.sizce ne olabilir ? Ne ilaç önerirsiniz ? Şimdiden vaktiniz için teşekkürler .
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 19:52 |
" bacaklarında kırmızı küçük nokta şeklinde pütürcükler çıktı '
Eger, bunlardan farkli olarak, "alan tarzinda" kirmizi dokuntuler oldu ise, bunlar; Allerjik Urtiker olabilir. Bunun icin, gunde 1 olcek Zyrtec vermeniz yeterlidir.
|
 |
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 8912
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 21:39 |
Yasminal Yazdı:
Hocam iyi günler 20 aylık kızımın baldırlarında çoğunlukta olmak üzere bacaklarında kırmızı küçük nokta şeklinde pütürcükler çıktı .elbiselerini değiştirirken kaşıyor. Onun dışında elbiseleri varken kaşıdığını görmedim sanırım sürekli bir kaşıntı değil.eşimin abisi doktor alerji dedi ama ben sizden okuduğum kadarıyla alerji ele gelen döküntü olmaz .resim ekleyemiyorum .ne önerirsiniz? Teşekkürler |
Sormuş olduğunuz diğer topicte fotoğraf ekleme konusunda bilgi verdim, geçmiş olsun...
|
 <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 14:37 |
|
 |
Yasminal
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 14:38 |
Hocam umarım resim uygundur. Son durum bacaklar ve yüzde var bu döküntüler bacağındakileri kaşıyor . Nedir acaba ? Ne kullanmalıyım ? Şimdiden teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2013 Saat 00:07 |
Deterjan tahrisine daha cok benziyor. Banyo yaptirin, sonrasinda, Fenistil jel surun..Gunde 2x1
|
 |