Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerjik öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik öksürük
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2013 Saat 23:37
İyi akşamlar kadir bey dilerim iyisinizdir.12 mart dogumlu oglum bı kaç kaftadır öksürüyor ve burnu tıkalıydı.Dün öksürük çok şiddetlendi sürekli ağlayınca dr götürdük sadece muayene ile bronşları dolu dedi oglumun yüzünde kızarıkları var atopik dermatit dedi ve öksürügüne alerjik astım dedi.İlerde astım olma ihtimali yüksekmiş.Bize oneceaır toz,brıcanyl şrup,rhinfant sprey,ve bunlarla geçmezse diye zimaks antibiyotik yazdı.Yorumlamanızı rica etcem,ayrıca oğlumun bacemciği büyükmüş 3 yaşına kadar küçülmezse ameliyat dedi,ayrıca pipi ucu darmış acil sünnet dedi yani dr slm verdik borçlu çıktık canım çok sıkıldı.Kadir bey alerjik öksürük olurmu? Nasıl geçer saygılar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117312
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 06:58
Artik Turkiye de moda halini aldi; Her oksuren cocuga, bu "Fabrikasyon tedaviyi" veriyorlar. Bu aptal doktorlardan uzak durun ve soyledikleri hicbir seye inanmayin.. 8 aylik bir cocuga; bu ilaclari vermek bile cok buyuk cahilliktir. Zaten artik hicbir hastaya, Grip teshisi koyan doktor kalmadi.. Bir kere, 8 aylik bir cocukta, hangi bademcigi gordu de, buyuk dedi?? Tam bir sarlatan...
Hic caninizi sikmayin, benim yazilar sayesinde, herkez bu namussuzlari gayet iyi taniyabiliyor ve tuzaklarina dusmuyorlar artik..
8 aydan beri "is goren bir pipi" bu saatte sunnet olmaz. Akli sira, mensubu oldugu "ceteye" is cikaracak.. Bu namussuzdan ve avanesinden uzak durun.
Verilen hicbir ilaci SAKIN kullanmayin.
Sadece :Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix yeterlidir. Hastaligi 2-3 hafta surecek, merak etmeyin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2013 Saat 22:09
Yukarı Dön
selege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 08:48
Teşekkürler Kadir bey sayenizde çok bilinçlendim çevremdekilerede sizi çok anlatıyorum malesef inanan pek yokUnhappy Peki kadir bey burnu çok tıkalı serum fizyolojik fayda etmiyor dr verdiği sprey acaba işe yararmı? 5 gün kullan demişti
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 18:40
Serum Fiz.; burnuna, 10'ar damla damlatin, sonuc alamazsaniz, Iliadin ped. burun damlasini; Gunde:2x2'ser damla (3 gun) damlatin.
Etrafi bosverin. Zaten boyle aptallar olmasa idi, bu sahtekar doktorlar bu milleti, bu kadar kolay aldatabilirlermi idi?

Eskiler ne demis?: "Etrak, bi-izan, bi-idrak"...
Yukarı Dön
selege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2013 Saat 07:57
Günaydın kadir bey gece oglum sürekli agladı ve öksürdü,eski maillerinizi okudum bi hastaya gece durmazsa bi ölçek bricanly verebilirsiniz diye yazınca bende ogluma içirdim sonra uyudu ancak 2saat sonra öksürük şiddeti artmış olarak uyandı,ben hatamı yaptım agrı kesici versem dahamı iyidi,birde ballı limon veremiyorum bişey yemiyor sadece emiyor budurum hastalıgın süresini uzatırmı.saygılar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2013 Saat 19:03
Bricanyl; Bronslarda genisleme yapar. Oksuruk surubu degildir.. Bilhassa, GRIP SEYRI ESNASINDA, balgamli oksurukler varken verirseniz, genisleyen bronslar sayesinde, hadisenin Akcigerlere inmesi cok kolaylasir.
Yasini yazmadiginizdan, baska bir tavsiyede bulunamiyorum..
Yukarı Dön
selege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2013 Saat 19:46
kadir bey oglum 12 mart dogumlu gunduz vermedim ama sizin maili okuduktan sonra gece durmayinca verdim artik vermem ancak kadir bey sadece emiyor balli limon veremiyorum bu durumda iyilesme zamani uzarmi yada emerek dahami erken toparlanir?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2013 Saat 20:04
Bu seferde, dogum yilini yazmamissiniz. AMA, meme emdigine gore; 12.03.2013 olmali.. 8.5 aylik dersek, zaten Bricanyl gerekecek bir durum bu yasta olmaz. Limonlu bal veremiyorsaniz, oksuruk nobeti geldiginde, agizina 2-3 damla Limon damlatin. Ayrica da; Serum fiz'e devam edin. Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.