Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ameliyat(bademcik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAmeliyat(bademcik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Konu: Ameliyat(bademcik)
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 19:44
Hocam size danışmadan hiçbir zaman bir karar alamadım. Bu aralar siteye giremedim biraz geç oldu belki ama şöyle bir özetlemek ve sizin olurunuzu almak istiyorum içim öyle rahatlıyacak belki bilemiyorum. 
Oğlum eylülün 3ünden beri bademcik problemi yaşıyor. Bundan iki sene öncede yaşadık o zaman siz evinizin soyulmaması için kapıya köpek bağlarsınız dimi hırsızın gireceğini bile bile köpeği ordan alırsanız ne olursa bademcikler alındığındada öyle olur demiştiniz hiç unutmuyorum. O zamanda 10 ay süren aralıkları sık olun bademcik iltihabı olmuştu. Ve inanılmaz antibiyotik kullanmıştı. Şimdide Eylülün 3'ünde başlayın bu bademcik iltihabı hala bu zamana kadar devam ediyor tam 6 tane antibiyotik kullandık. Her biten hastalığımızın süresi en fazla 10 gün ara verdi yenisi tekrar oldu. ateş 42 lere kadar çıktı. WBC her zaman bakıldı ve inanılmaz yüksek çıktı. Bir doktor bulduk KBB'cı aynen sizin gibi düşünüyordu. İlaçlar verdi her seferinde ona götürdük. En son bir ay daha hatta 2 ay daha mühdet veriyorum ve en sonunda ameliyat olmalı artık bu bademcikler koruma özelliğini yitirmiş vücuda zarar vermeye başlıyacak dedi. ve oğlum 10 gün sonra yine titremeli ateş oldu hemen götürdük ve yine bademcik...Ve bu perşembe ameliyat olacak. Sizce doğru karar verdik mi?Confused 

Düzenleyen Şehnaz - 09 Ara 2013 Saat 19:47
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 20:14
Bir cocugun bu kadar sik "bademcik iltihabi" olmasina ve bu kadar sik antibiyotik kullanmAsina ihtimal yoktur... Siz doktora ve artik WBC degerine de kanmayin.. Bazi laboratuvarlar, doktorla anlasmali olup, hep yuksek deger yaziyorlar...
SIZ; agizina bakin: AGIZDA PIS BIR KOKU YOKSA, DILINDE KALIN KIRLI SARI-BEYAZ BIR PAS TABAKASI YOKSA, VIRAL HASTALIK GECIRIYOR DEMEKTIR...
Yani bu zaman zarfinda cocuk ateslendiginde, hicmi Grip gecirmedi???
Artik EEG cekilirken bile cocuk oldurulen bir memlekette siz nasil guvenirde, bademcik ameliyati yaptirirsiniz? Bademcik ameliyati olmadi diye olen yok..
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 20:18
ağızında asiton gibi bir koku var hocam boğazına baktığımdada aynen karnıbahara benzeyen bir şişlikler var her şişliğin arasındada benbeyaz iltihap var
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 21:49
Aseton degil, pis bir "curuk" kokusu olacak. Bademcikteki o manzarayi, bazi viruslerde yapar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.