Hocam size danışmadan hiçbir zaman bir karar alamadım. Bu aralar siteye giremedim biraz geç oldu belki ama şöyle bir özetlemek ve sizin olurunuzu almak istiyorum içim öyle rahatlıyacak belki bilemiyorum.
Oğlum eylülün 3ünden beri bademcik problemi yaşıyor. Bundan iki sene öncede yaşadık o zaman siz evinizin soyulmaması için kapıya köpek bağlarsınız dimi hırsızın gireceğini bile bile köpeği ordan alırsanız ne olursa bademcikler alındığındada öyle olur demiştiniz hiç unutmuyorum. O zamanda 10 ay süren aralıkları sık olun bademcik iltihabı olmuştu. Ve inanılmaz antibiyotik kullanmıştı. Şimdide Eylülün 3'ünde başlayın bu bademcik iltihabı hala bu zamana kadar devam ediyor tam 6 tane antibiyotik kullandık. Her biten hastalığımızın süresi en fazla 10 gün ara verdi yenisi tekrar oldu. ateş 42 lere kadar çıktı. WBC her zaman bakıldı ve inanılmaz yüksek çıktı. Bir doktor bulduk KBB'cı aynen sizin gibi düşünüyordu. İlaçlar verdi her seferinde ona götürdük. En son bir ay daha hatta 2 ay daha mühdet veriyorum ve en sonunda ameliyat olmalı artık bu bademcikler koruma özelliğini yitirmiş vücuda zarar vermeye başlıyacak dedi. ve oğlum 10 gün sonra yine titremeli ateş oldu hemen götürdük ve yine bademcik...Ve bu perşembe ameliyat olacak. Sizce doğru karar verdik mi?
Düzenleyen Şehnaz - 09 Ara 2013 Saat 19:47