| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
özüdoğru
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
|
Konu: Göze Bir şey battığında Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 18:22 |
|
Hocam 1 saat önce kızımın elinden su bardağı yere düştü ve kırıldı kızıma çok şükür temas etmedi kendisi ayakta idi. Ama kafama takılan göze cam parçası sıçradığında göz bunu belli eder değilmi? Cam kırıkları çok minik nokta şeklinde yere sıçrayınca ister istemez bunu kafama taktım. Genel durumumuz iyi . Gözüne batsaydı mutlaka ben bunu anlardım değilmi? Size danışmadan içim rahat edemez saygılarımla.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 119554
|
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 21:38 |
|
Goze bir sey battiginda, MUTLAKA, hemen bir goz doktoruna gitmeniz, SARTTIR...
Ayakta duran bir sahis, ancak yere egildiginde cam sicrarsa, goze batabilir. Yoksa ayakta duran bir sahisin gozune cam batabilmesi icin, dikey degil, yatay olarak camin gelmesi gereklidir.
Ayricada, bir cisim, goze batarsa, cocuk bundan rahatsiz olur.
|
 |
özüdoğru
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2013 Saat 11:56 |
|
Hocam kızım 25 aylık gözüne temas etse bunu acıyla belli ederdi o dakika sanıyorum. Ama ben emin olamadığım için hemen size yazmak aklıma geldi. Çünkü cam kırıklarının bazı parçaları toz şeker tanesi gibi olunca eyvah gözüne sıçradıysa diye içim içimi yedi. Kızım mutfak tezgahının üstündeydi babası tutuyordu bende bulaşık yıkıyordum suyun içine atacağı bardağı tezgaha atınca olan oldu. Tabii her olaydan ders çıkarıyoruz o ayrı ama dediğiniz gibi göze minicik dahi cam parçası sıçrasaydı eğer şimdiye kadar biz bunu kesin anlardık değil mi? Saygılarımla.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2013 Saat 18:55 |
|
Tabiiki anlardiniz... Ayrida; benim goz kapaginin altindan, aylar evvel gecirilmis bir trafik kazasindan kalma cam parcalari Cikardigim, 2 hasta oldu.. BIR HASARDA OLUSMAMISTI..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2013 Saat 18:58
|
 |
özüdoğru
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2013 Saat 19:07 |
|
Hocam hastanızdan 2 ay sonra çıkardığınız cam parçası 2 ay içinde o hastada hiç belirti vermemişmi peki ? Yani anlayamamışlarmı? İnanın korkmaya başladım. Kızım daha tam konuşamıyor bakıyorum gözünü kaşımıyor rahatsızlığı yok herhangi bir kanlanmada yok . Açıkcası sizin vecaplarınızla içimi rahatlatıyorum ama bu hastanızın başına gelenlerden açıkcası korktum. 2 ay süreyle kaldığına göre demekki bir arza çıkarmamış. Bunu erken anlamanın yolu göz doktoruna gitmek mi? Şimdi eşime gidelim desem bana sen daha ordamısın diyecek açıkcası sizden yardım umuyorum saygılarımla.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2013 Saat 19:49 |
|
Oturun oturdugunuz yerde. O hastalar, kaza esnasinda, bayilmis, hastaneye suuru kapali gelmis hastalar. SON...............
|
 |