|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mother26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2008 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 20:30 |
Kadir bey merhaba oğlum 3 yaşını bitirecek.1 yaşında yürümeye başladı ve o zamandan beri yürürken içe dönük basıyor.normal bastığında düzgün basabiliyor.1 yaşında ve sonrasında ortopedi dr una gösterdiğimizde içe dönük bastığını ancak küçük oldugunu büyüdükçe düzeleceğini söylediler.hatta size sormuştum sizde düzelir demiştiniz.Ancak 3 yaşını bitirecek ve düzelme olmadı. sizin maillerinizi de okudum ve d vitamini eksikliğinden olabilir diye 2 ay önce 1 ampül d vitamini de içirdim.ama bi düzelme olmadı hatta daha da arttı gibi.ayakkabı giydiğinde yürürken daha çok içe dönük yürüyor. size en son yürüyüşünü bir videoya çektim ve ekliyorum. lütfen bana bi yol gösterin.yanlış teşhis koyan dr ların elinde sıkıntı çeksin istemiyorum oğlumun.teşekkür ediyorum.video; resimler 2 ay önceki resimlerdir. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen mother26 - 12 Ara 2013 Saat 20:43 |
|
![]() |
|
mother26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2008 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() |
kadir bey vereceğiniz cevabı dört gözle bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() |
Dvitamini verdiginiz iyi olmus, aradan 1 ay gecti ise, bir tane daha verin. Hafif bir taban dusuklugu var, bir sey yapilmasi gerekmiyor. COK KOSSUN, ZIPLASIN..
|
|
![]() |
|
![]() |
kadir bey zaten hep koşar.evde koridoru bile yürüyerek gitmez koşarak gider.
videoda View My Video izlediğiniz gibi bu şekilde basmaları düzelirmi büyüdukçe? d vitaminini sabah veririm hemen.
Düzenleyen mother26 - 12 Ara 2013 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() |
Cok hafif bir"Rotasyon" var. Taban dusuk degil,anne karnindaki durus sekline bagli olarak, olusmus bir donukluk var, zamanla yeni kemikler olustukca, kendiliginden duzelir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|