Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
sarca
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
|
Konu: kulak ağrısı Gönderim Zamanı: 13 Ara 2013 Saat 06:45 |
Merhaba doktor bey, 7 yaşındaki oğlumu gece kulak ağrısı çok olduğu için acile götürdük çocuk doktorumuz muayenesinde boğazında hafif kızarıklık başlamış ve sağ kulağı kızarık diyerek "klomaks" antb. yazdı. ancak size sormadan başlamak istemedim. gece burnuna illiadin damla sıkıp ağrısı olduğu için bir ölçek dolven vererek uyuttum. sabah kulağının içi yapış yapıştı gece bir sıvı akmış gibiydi ve ateşi var başının ve hareket ettikçe kulağının ağrıdığını söylüyor. Kulak ağrılarında ant. gereksiz olduğunu söylemiştiniz ancak ateş ve kızarıklık ile birlikte seyredince antb. gerekir mi yazarsanız sevinirim. Sizden bilgi almadan antb başlamak istemiyorum. Kolaylıklar diliyorum, teşekkürler.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117966
|
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2013 Saat 18:19 |
SAKIN: Antibiyotik vermeyin, sadece Iliadin kuallanin. Gunde;2x2'ser damla, 3gun... sonrasinda; 1 hafta Serum Fiz kullanin.. Eski mailleri mutlaka okuyun..
|
 |
sarca
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2013 Saat 08:05 |
Doktor bey mesajınızı okumadan önce akşam eşim çocuğun ağrısı var diye ant. başlamış, geceyi rahat geçirdik, genel durumu iyi gibi. ant. devam etmesem bir zararı olur mu? ant. tedavisi başlanmışken bitirilmeli, yarıda bırakmak zararlıdır diyen uzmanlar duyuyoruz bu ne demektir. Bir ölçekten sonra devam etmesem bünyeye zararı olur mu? Size güvenim sonsuz bir de şu araştırmadan inanan eşleri ikna edebilsek
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2013 Saat 17:54 |
Hemen kesin, yoksa iyilestiginde, haftasina gene hasta olacak.. Bagisiklik ile ilgili makaleyi, Yazarlar bolumunden okuyun.
|
 |
sarca
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 14:14 |
Doktor bey iki günlük bir düzelmeden sonra dün gece yine kulak ağrısı oldu bu defa ağrı öteki kulağa geçtiilliadin damla ve ağrı kesici verdim bekliyorum ateş ve halsizlikte var hastalığın ara verip tekrar nüksetmesi beni endişelendirdi acaba ant. başlamam mı gerekirdi diye tereddüt ettim fikir verir misiniz. Siz çok iyisiniz sabrınıza hayranım  sonsuz teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 19:24 |
"- hastalığın ara verip tekrar nüksetmesi beni endişelendirdi-"
Endiselendirmesin. Iyilestim diye kalkip, kudurdugunda, aksamina boyle "carpilir", onemli degildir.. ANLATTIGIM GIBI TEDAVIYE DEVAM.
|
 |
sarca
Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 15:48 |
Doktor bey affınıza sığınarak yazıyorum. Oğlumun genel durumu iyi fakat işitme kaybı var gibi, bariz sesleri bile duymadığını söylüyor. Orta kulak iltihabında bu normal midir? Düzelir mi bir doktora göstermeli miyiz bilemedim:( Sizin görüşünüzü almak istedim. Tekrar tekrar teşekkürler kolaylıklar diliyorum.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 23:03 |
Fazladan bi kur daha (3gun) Iliadin ped damlayi kullanin, gerisi Allah-kerim.
|
 |