Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
celalberraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 16:16
hocam merhaba
ben yazılarınızı yeni okumaya başladım tedavi yönteminizi çok begendim banada yardımcı olursanız çok sevinirim
benim kızım 3 yasında 2 hafta önce şiddetli öksürük ve 39 ateşle doktora gittik doktoru röntgen sonucu boranşit oldugunu söyledi igne verdi.igneler bitince antbiyotk şurup verdi kulladım 10 gün sonra cigerlerinin temiz oldugunu söyledi 4 gün iyiydi iştahıda vardı fakat 3 gündür öksürügü tekrarladı dün gece ateşi 38.5 olunca profenid verdim 3 saat sonra dolven verdim sabaha kadar böyle verdim  şuan akşam oldu ateşi hiç çıkmadı  sadece öksürüyor ve yemek yemiyor doktoruna sordum ventolin ver dedi ne yapmalıyım hocam yardımcı olursanız sevinirim gece yine ateşlenir diye korkuyorum teşekkür ederim
Yukarı Dön
celalberraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 17:23
hocam  bal verdikten sonra kakasını yaparken zorlanıyor ve acıyor deyip yapmıyor bal kabızlık yaparmı ne sıklıkla ve ne kadar vermeliyim birde iştahı açılması için ne önerirsiniz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118886
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 20:30
Cok enteresan bir doktorunuz var.. Sahi siz bu sahsin; Doktor oldugundan eminmisiniz??
1- "- doktoru röntgen sonucu boranşit oldugunu söyledi-" : Astim ve Bronsitin, Rontgen bulgusu yoktur. Resme k..dan sallamis.
2- "- boranşit oldugunu söyledi igne verdi-" .Bronsit; allerjik bir durumdur. ASLA Antibiyotiklerle, hele ignelerle tedavi edilemez.
3- "- ateşi 38.5 olunca profenid verdim -" : Profenid ates dusurucu degildir. Oksurugu baskiladigindan zaten cocuklarda kullanilmasi uygun degildir.
4- Bal kabizlik yapmaz, tam tersi yumusatir. Kabizligi; hastalik nedeni ile istahi azaldigindan, az yediginden.. Hastalik suresince olan istahsizliga karismiyoruz.
Benim "Yazarlar" bolumundeki Ates ve bagisiklik ile ilegili makalelerimi okuyun. Baya bir egitime ihtiyaciniz var.
Verilen hicbir ilaci kullanmayin, Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. ESKI MAILLERE BAKIN.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2013 Saat 20:31
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.