Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbalgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesajın Direkt Linki Konu: balgam
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 11:42
oncelikle tum sorularımıza cvp verdgnz için cooook ama cok tesekkurler.Allah sizden razı olsun dr.bey.

degerli drum size bir sey sormak istiyorum kızımın hiç geçmeyen burun tıkanıklığı 4-5 gundur cok arttı surekli sumuk akıyor zaten bi koyulaşıyor bi acılıyor rengi.arada bir illiadin kullanıyorum her gecede cold mix, buharıda yapmaya calışıyorum .

ancak benim sormak istedigim balgam ve oksuruk cok yogunlaştı.limonlu bala dvm.pekmezde veriyorum.fakat balgamı cocuklar nasıl atarlar cocuklar atamzlarsa ciğerleremi iner nasıl olur bilgilendirebilrmisiniz?oyle bir fokurduyor ki.nasıl ne yapmalıyım?
gecen okulda kusmus tamamen balgam kusmus oksurugu rahatlamıstı derken aksama tekrar balgamlı oksurujk basladı.
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120891
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 19:14
2 senesi boyle gececek.
Eski mailleri okuyun..
Yukarı Dön
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 19:23
biliyorum hocam sayenizde bunu ogrendim ve bu anlamda içim rahat ancak gecmiş mailleri okuyorum surekli bi turlu balgamdan nasıl kurtulacagımızı bulamadım.
tesekkurler

Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120891
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 19:48
O balgam; sizin KURTARICINIZ... Artik "Turk doktorlari" kafasi ile dusunmeyi birakin..
Balgam, oksuruk ile birlikte, mikroplarla mucadele icin vucut tarafindan yapiliyor. Size domuzluk olsun diye degil.... Hastaliga sebep olan mikrop, vucuttan atilana kadar da DEVAM EDECEK....
Bakteriyel olanlari tedavi edebiliyoruz ama, VIRUS olanlari tedavi edemiyoruz.. Sizinki de, "Viral bir hastalik" oldugundan, CEKECEKSINIZ... Baska kestirme bir yolu YOK... Zaten bu arayislar icine girdiginizden SARLATAN doktorlarin esiri oluyor ve kolaylikla tuzaklara dusuyorsunuz...
Simdilik yapacaklariniz; balgami yumusak tutmak ve atilirken olabilecek tahrisi onlemektir. Bunun icinde, ;Sicak su buhari, Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanacak ve istirahat edeceksiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ara 2013 Saat 19:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.